Minicruise 4 dage inkl. fly t/r

Minicruise storbyferie fra Stockholm til Helsinki

Et oplevelsesrigt 3-dages minicruise fra Stockholm til Helsinki. Du flyver fra Tirstrup eller København til Arlanda lufthavn i Stockholm. I Stockholm har du en overnatning på et lækkert hotel inkl. morgenmad inden du sejler ud med Tallink Silja Line. Nyd den friske luft på dækket, tag en tur i spa eller nyd en drink til god underholdning såsom koncerter og optrædener. Jo tidligere du bestiller rejsen jo bedre er prisen for dig. 

Helsinki minicruise Tallink Silja Line

Pakkeprisen inkluderer for 4 dage:

Fly t/r fra Danmark til Stockholm.
En nat på hotel i Stockholm inkl. morgenmad. 
To nætter på et af krydstogsskibene i indvendig kahyt over bildæk (mulighed for opgradering)
7 timer på egen hånd i Helsingfors.

      fra DKK 2.499,- per person (Tilbud udløbet)

Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue) – kontakt os: info@tallink.dk
Det er muligt at tilkøbe madkuponer på forhånd, hvor du sparer op til 10% – kontakt os: info@tallink.dk

Tilbud gælder for 2 voksne i en kahyt

Ja, tak! Jeg vil bestille et minicruise 

 

Rejseplanen

Tallink Silja Serenade minicruiseDag 1: Afrejse med fly fra Danmark – Kastrup/Tirstrup (Aarhus)
I flyver til Arlanda lufthavn i Stockholm. Der er mange spændende ting at opleve i Stockholm, så du har ved ankomst tid til at udforske byen på egen hånd. I har en nat i Stockholm i dobbeltværelse inkl. morgenmad inden i næste morgen sejler mod Helsinki.

Læs mere om oplevelserne i Stockholm

 

stockholm_gamlastanDag 2: Minicruise fra Stockholm til Helsinki
Efter en lækker morgenmad på hotellet, så har du et par timer at opleve Stockholm i løbet af dagen. Du sejler fra Stockholm kl. 16.45. I har en indvendig dobbeltkahyt over bildæk, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue eller en Delux kahyt, så er det en mulighed. Tilkøb en madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad t/r, og spar op til 10%. 


Dag 3: Helsinki med 7  timer på egen hånd 
Du ankommer om morgenen ca. kl. 10 til Helsinki. Herfra kan du
tage på opdagelse i den charmerende storby. Der er mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Helsinki minicruise |Tallink Silja LineEfter en oplevelsesrig dag sejler du retur mod Stockholm ca. kl. 17.

Læs mere om oplevelserne i Helsinki

 

Dag 4: Ankomst til Stockholm. Fly tilbage til Kastrup/Tirstrup
Om morgenen ankommer du til Stockholm igen. Der er tid til at finde en hyggelig café, hvor du kan spise en lækker frokost inden du tager ud til lufthavnen for at flyve tilbage til Danmark.

 

 

Skibene til Helsinki

serenade-tallink-silja

Skibet M/S Serenade

Silja Serenade er sammen med sit søsterskib Silja Symphony Østersøens sande perler, når det kommer til minicruises. Her finder du blandt andet Østersøens længste promenade; 140 meter med masser af butikker, barer og cafeer. Det er stedet hvor tingene sker og folk mødes. Hele familien trives ombord på Serenade med legerum, spa og underholdning.

Læs mere om skibet Serenade

symphony-Tallink-Silja

Skibet M/S Symphony

Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser. Silja Symphony har noget for hele familien. På dæk 7 finder du skibets egen hovedgade – promenaden – der er fyldt med lækre restauranter og butikker for enhver smag. Aftenene kan bruges på en af de mange barer og underholdning som live musik.

Læs mere om skibet Symphony

 

 

siljasymphony5Oplevelser ombord på Tallink Silja

Ombord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aftenen finder du tonen i baren.

Shopping er en naturlig del af rejsen. Her er kosmetik, gaver, trend og design til gode priser. Eller hvad med at forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling som opladning til storbyferien…

 

 

Hvilken årstid skal jeg rejse på?

Oplev Stockholm på cruisesommer: varm og solrig

Dejlige Helsinki (!) Den hvide by ved havet er en fascinerende metropol, der er kendt for sin rige historie, stilfulde design og arkitektur. Byen byder på kontinental, nordisk, øst-europæisk og finsk kultur  på samme tid, og har noget for enhver smag. Her er der mange glædelige muligheder til shopping, gode madoplevelser og nye indtryk.

 

 

tallinn-julmarknad

Vinter: sne og julemarkeder

Julemarked i Helsingfors kan opleves ved at kombinere med et minicruise med Tallink Silja Lines færger. Oplev smukke juledekorationer, juleshopping og dejlig julestemning på julemarkederne. Julestemningen begynder fra du træder ombord på skibet i Stockholm. 

 

 

Bestil din rejse nu og få den bedste pris