Kør-selv til Estland 7 dage

Spa ophold i Saaremaa & Tallinn

Kør-selv til Estland og oplev spa-kulturen og mød spor af middelalder. En kør-selv ferie i dit tempo til Tallinn og øen Saaremaa, der er en af Estlands tre største øer. Med egen bil har du mulighed til at opleve Saaremaa i eget tempo. Sarremaa øen i Estland er beliggende ved landets smukke kystlinje med magisk natur og kultur. Efter tre dage på Saaremaa giver vi dig en smag af storby i hovedstaden Tallinn. Den estiske hovedstad imponerer med udsøgte restauranter, historiske skatte og dens spændende natteliv.

besog-spa-tallinn

Pakken inkluderer for 7 dage:

To nætter på krydstogtskib i indvendig kahyt over bildæk inkl. personbil
Tre nætter på hotel inkl. morgenmad i Saaremaa 
En nat på hotel inkl. morgenmad i Tallinn

  Fra DKK 2.799,- per person

Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue) – kontakt os: info@tallink.dk
Det er muligt at tilkøbe madkuponer på forhånd, hvor du sparer op til 10% – kontakt os: info@tallink.dk
Tilbud gælder for 2 voksne i en kahyt inkl. personbil

Ja, tak. Jeg vil gerne bestille rejsen 

 

Rejseplanen:

 

Enkeltvej til HelsinkiDag 1: Afrejse fra Stockholm

I kører fra Danmark til Stockholm. Der er mange spændende ting at opleve i Stockholm, så du har ved ankomst tid til at udforske byen på egen hånd. Skibet sejler ca. kl. 17.30.

Læs mere om oplevelserne i Stockholm

bil-med-baadDag 2: Minicruise fra Stockholm til Tallinn

I har en indvendig dobbeltkahyt til 2 personer over bildæk, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. Tilkøb madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad t/r, og spar op til 10%. Du ankommer om morgenen til Tallinn. Ved ankomt til Tallinn, kører I selv videre til øen Saaramaa. I har et dobbelt værelse inklusiv morgenmad på Georg Ots Spa Hotel i Kuressaare eller lignenede.  

spa-pakke-Tallinn-Tallink-SiljaDag 3: Saaramaa & Estland på egen hånd 

Du kan nu nyde dagen med afslapning på Saaremaa

Dag 4: Saaramaa & Estland på egen hånd

Du kan nu nyde dagen med afslapning på Saaremaa

Dag 5: Tallinn på egen hånd

Efter et par dejlige dage på øen Saaramaa så kører du videre til Tallinn. tallinn Tallink Silja LineHer har du dagen til fri dispositon, så du kan udforske de mange hyggelige
cafeér og de middelalderlige bygninger der omkranser centrum. Du har en nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad på Tallink City Hotel (eller lignende hotel) i Tallinn. 

Læs mere om oplevelser i Tallinn

Dag 6: Krydstogt fra Tallinn til Stockholm

Tallink Silja Serenade minicruiseDu har formiddagen til at I dag sejler du retur til Stockholm. I har en indvendig dobbeltkahyt til 2 personer over bildæk inkl. bil, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. 

Dag 7: Ankomst til Stockholm

Om morgenen ankommer du til Stockholm igen. Brug for eksempel lidt ekstra tid i Stockholm inden du kører tilbage eller tag en en ekstra nat (ikke inkluderet).

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille rejsen

 


Oplevelser på rejsen

Besøg Spa Saaremaa i EstlandSeværdigheder og udflugter på øen Saaremaa (Ösel)

 Besøg det intakte middelalderlige slot i Kuressaare, udforske de traditionelle vindmøller og smage øens egen øl.

Saaremaa minder meget om Gotland i størrelse og karakter. Her finder du historiske miljø, sandstrande, klipper, håndværk, hyggelige caféer og pubber. Som et ekstra krydderi  har du muligheden til at opleve øens venlige enkelhed kombineret med hotellets eksklusive, men rimelige spatilbud.

 

Kør-selv ferie - Besøg TallinnOplevelser i Tallinn

Tallinn er fuld af overraskelser. Den estiske hovedstad imponerer med udsøgte restauranter, historiske skatte og dens spændende natteliv. Mød spor af middelalderlige og hansa-kultur og den estiske farverige historie. Her finder du fremragende museer, kunst- og design gallerier.

  Oplevelser og praktisk info til Tallinn  

 

 

Ombord på Baltic QueenOplevelser ombord på Tallink Silja

Ombord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aften finder du tonen i baren.

Shopping er en naturlig del af rejsen. Her er kosmetik, gaver, trend og design til gode priser. Eller hvad med at forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling som opladning til storbyferien?

Info om restauranter, shopping og underholdning ombord

 

 

Ja, tak. Jeg vil gerne have et tilbud på kør-selv-ferie til Estland