Kahytter

Kahytter på M/S Silja Symphony

Færgerute: Stockholm – Helsingfors

Hvad indeholder kahytterne generelt:

Alle kahytter på Silja Symphony har garderobeskabe, aircondition, brusebad, toilet, hårtørrer, radio med automatisk opvæknings-funktion samt telefon (*ikke i B- og C-klasse). To af sengene er underkøjer (bortset fra et fåtal i B- og C-klasse). Alle kahytter på skibet er røgfri. Af sikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt i de afmærkede områder for rygere. Disse områder er markeret som “rygeområder”, og støder op til elevatorerne på dæk 6 samt 8-11.

Bestil online eller udfyld en formular
 
Executive Suite - Silja serenade       

 

Executive Suite

Luksuriøse og lyse 75 m2 store suiter på dæk 11. Elegant indrettet stue. Suiten har et soveværelse med dobbeltseng, fladskærms-tv, cd-afspiller, radio, bar og privat spa med dertilhørende sauna. Roomservice og den lækre Bon Vivant-morgenmad er inkluderet i prisen. Morgenmad kan bestilles til kahytten. Gratis adgang til spa-afdelingen Sunflower Oasis. En eksklusiv separat Commodore Lounge med egen bar og sauna. Gratis eftermiddagskaffe / the med snacks. Mulighed for at leje film og spil til Xbox. Gratis aviser. Commodore-værtinden står til fri rådighed, blandt andet ved bordbestilling.

» Se større billede

       
       

serenade_junior_suite_bed_room_green_Tallink

  

    

Junior Suite

Junior Suite (42-49 m2) med soveværelse og opholdsrum med havudsigt. Der er specialmorgenmad inklusiv et glas mouserende vin til og det serveres i Bon Vivant. Der er en minibar hvor der er forfriskningerne. Tilgang til exklusiv Commodore lounge med egen bar og commodore værtinden hjælper med bordreservationer. Kahytten har plads til to voksne og 3 børn. Ved bookning af 3 børn så sover det ene barn i forældrenes seng. Kahytterne er på dæk 9 ovenover natklubben, hvilket er årsagen til at der kan være støj.

»  Se større billede

 
 
commodore - Silja Serenade    

Commodore

Dejligt rummelige kahytter på 25m2 til 1-2 personer på dæk 10 og 11. Kahytterne har dobbeltseng og en sofa der fungerer som seng for 1-2 børn. Kahytterne uden balkon har brusekabine, mens kahytterne med balkon har badekar. Dobbeltseng der kan adskilles. Kahytterne har desuden fladskærms-tv, buksepresse, badekåbe og tøfler. Bon Vivant morgenmad, forfriskninger, roomservice og frugt er ligeledes inkluderet. Morgenmad kan bestilles til kahytten. Commodore Loungen har sin egen bar og sauna, og er åben fra 7-9.30, samt 14-18. Mulighed for at leje film og Xbox-spil. Commodore-værtinden står til fri rådighed, blandt andet ved bordbestilling. Silja Line byder på snacks, the og kaffe, samt gratis aviser og tidsskrifter.

» Se større billede

 
 
Familie kahyt Tallink    

Familie

Kahyt for op til 6 personer, hvoraf mindst to af disse er børn, på dæk 11. Denne kahyt er beregnet til børnefamilier. Kahytterne har fire senge og en sovesofa, tv, xbox (leje koster 10 Eur, og inkluderer gamepad eller et spil) samt køleskab. Morgenmad er ikke inkluderet.

» Se større billede

       
       
familie-muminkahyt-tallink    

Familie Mumin

Familiekahyt med mumin tema (14-18 m2). Familiekahytten er fornyet med nyt herligst mønster af mumin troldene. Samtlige kahytter har vindue mod promenaden og tiltaler de yngre rejsende. 

» Se større billede

       
       
semphony_renewed_deluxe_Tallink    

DeLuxe

En lækker og rummelig 14m2 kahyt til 1-2 personer på dæk 11. Smuk udsigt over promenaden eller havet. Kahytterne har dobbeltseng, fladskærms-tv og buksepresse. Morgenmad og forfriskninger i kahytten er inkluderet. I kahytter med havudsigt er der mulighed for ekstra seng til et barn under 12 år.

» Se større billede

 
 
Helsinki-a-kahyt Tallink  

     

A

En rummelig 11m2 stor kahyt med havudsigt for 2-4 personer. Kahytterne ligger på dæk 5 samt 8-11. De nederste senge kan laves om til en dobbeltseng. Handicap-kahytterne er på dæk 8. Der findes også kahytter til passagerer med kæledyr.

» Se større billede

 
 
Helsinki-promenade-kahyt-Tallink    

Promenade

Kvalitets-kahyt på 11m2 med udsigt over promenaden. De nederste senge kan laves om til dobbeltseng. Kahytterne er på dæk 8-11. Der findes også handicap-kahytter samt specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 
 
Helsinki-b-kahyt    

B

Komfortabel 11m2 stor indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 5, samt 9-11. Nogle kahytter har køjesenge. Der er ligeledes kahytter til passagerer med kæledyr, samt specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 
 
C cabin-Tallink    

C

11m2 stor indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 2. Nogle kahytter har køjesenge. Der er ligeledes specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 

Special kahytter

Allergi
Allergi-kahytter for 2-4 personer (i B-klasse dog kun for to personer). Indrettet med materialer egnet til allergikere. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (promenade eller b-klasse).

Kæledyr
Kahytter for 2-4 personer med kæledyr. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (A-, B, eller C-klasse).

Handicapkahyt
En rummelig 14m2 handicapvenlig kahyt for 2-3 personer på dæk 8. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (A eller promenade-klasse).