Stockholm

Stockholm i Sverige

Sejl fra Stockholm til Tallinn, Riga, Helsinki, Turku og Ålandsøerne

 

Færger fra Stockholm giver god mulighed for at besøge andre byer og lande. Stockholm har med over 70 museer og gallerier, restauranter og butikker kan mulighed for at give alle besøgende kultur for både krop og sjæl. Stockholm er fuld af design og internationale tendenser.

 

Gamla Stan i Stockholm med Tallink.dk

Gamla stan:

Et velbevaret område, øen Riddarholmen, fyldt med seværdigheder, attraktioner, restauranter, caféer og steder at shoppe.

 

 

Vasa Museet i Stockholm

Vasa Museet:

Det eneste bevarede skib i verden fra det 17. århundrede. En enestående kunstskat med de hundredvis af udskårne ornamenter og hele 75% af skibets orginaldele, der er bevaret.

 

Seværdigheder i stockholm |Tallink Silja Line

Djurgården:

Den grønne ø, som er elsket af både lokale og turister. Det er en rolig oase, hvor man kan gå nogle hyggelige ture eller besøge de gode restauranter og caféer eller byens bedste museer.

 


 

Skyview i Stockholm | Tallink.dk

SkyView:

Se Stockholm fra en SkyView gondol, der tager dig på en rejse på ydersiden langs Ericsson Globe. Fra toppen, 130 meter over havet, får du en enestående udsigt. Vær Obs på prisen.

 

 

Skansen i Stockholm |Tallink.dk

Skansen:

Det ældste open-air museum i verden og Stockholms Zoo.

 

 

 

Gröna Lund oplevelser for familien i Stockholm

Gröna Lund Tivoli

Et tivoli for alle aldre med koncerter og mange forlystelser.

 


 

Astrid Lindgrens Verden Junibacken

Junibacken:

Et legeland for børn hvor de kan opleve de kendte figurer fra Astrid Lindgren’s historier og andre børnebogsfigurer.

 

 

Östermalms Saluhall Stockholm

Shopping

I Stockholm er der uendelig mange muligheder for at få shoppet både kendte og ukendte mærker. I det centrale Stockholm i gaderne Hamngatan og Regerinsgatan ligger det største udvalg af kæmpe store butikker med kendte brands som H&M. Derudover kan du i Kungens Kurva i Skärholmen, i det sydlige Stockholm, finde verdens største IKEA butik. Området har desuden også en masse store shoppingcentre med produkter til gode priser.

 

 

 

Tallink Silja Line fra Stockholm - Tallink.dk 299x216

Anden info om Stockholm

Kort over Stockholm findes på Info-standene ombord på alle Tallink Silja skibene. Kortet giver dig en række værdifulde fordele, som du kan nyde rundt om i byen. På kortet kan du finde gratis ture med offentlig transport, gratis adgang til museer og en guide til Stockholm’s hemmeligheder. Billetter til den almene offentlige transport sælges også ombord på skibene til en nedsat pris. Få flere gode råd om et besøg i Stockholm på Visit Stockholm