Steder for konferencer

Konference krydsning

Hold møder om dagen og slappe af om natten eller omvendt. 
Konferencen kan være som enten minicruise, one-way eller med konferencehotel.

Tallink Silja Line - Konference - Seaside

På vores destinationer for konference krydstogter er der en varighed af en eller to dage, hvor virksomheden får tid og mulighed for at lære hinanden at kende. En god blanding af arbejde og aftenunderholdning kombineret, hvilket gør møder mere effektive og bidrager til en god stemning i gruppen.

 

Konferencekrydsning til Tallinn | Tallink.dk

Konference til Tallinn | 2 døgn
På skibet Victoria eller Romantika

Begge skibe har gode konferencefaciliteter, god mad, drikke, shopping og underholdning. Victoria er en af vores mest moderne skibe med friske kahytter og inspirerende mødefaciliteter. Du har eksempelvis to nætter ombord og en dag at opdage Tallinn.  Hvis du har brug for aktiviteter, så kan du finde alt fra spa til spændende teambuilding aktiviteter på byen.

fra DKK 1450,- per person

 

Konference krydsning til Helsingfors med Tallink Silja Line

Konference til Helsingfors | 2 døgn
På skibet Symphony eller Serenade

Der er konferencefaciliteter for små og store grupper. Der er 21 mødelokaler, der har åbent fra kl. 09.00 til 21.00 lokal tid. Efter konferencen venter store oplevelser i byen. I hjertet af skibene er den berømte promenade, der er 140 meter lang. Her finder du restauranter, barer og shopping. Vi vil naturligvis hjælpe med hele arrangementet og også skræddersy din dag i Helsinki efter dine ønsker.

fra DKK 1650,- per person

 

Konference krydsning til Åbo med Tallink Silja Line

Konference til Riga | 2 døgn
På skibet Isabelle

Om bord venter moderne mødefaciliteter, overkommelige shopping, spændende underholdning, hyggelige kahytter og fremragende restauranter skibet. Hvorfor ikke køle ned med en forfriskende drink i baren med udsigt over Østersøen? Letlands hovedstad tiltrækker flere og flere besøgende fra Europa. En smuk og velplejet by med den gamle bydel som er en del af World Heritage. 

fra DKK 1450,- per person


 

Konference krydsning til Riga med Tallink Silja Line

Konference til Åbo/Turko | 1 døgn
På skibet Galaxy

Velkommen ombord på det perfekte konference skib Galaxy – Østersøens bedste underholdningsdistrikt! Her er eksklusive mødefaciliteter med 9 konferencelokaler for i alt 450 gæster. Ombord Galaxy vil du finde førsteklasses restauranter for enhver smag. Der er også et hyggelig afslapningsområde med swimmingpool og sauna samt en række butikker med offshore priser. 

fra DKK 920,- per person

 

Konference til Mariehamn i Åbo med Tallink Silja Line | tallink.dk

Konference til Ålandsøerne | 23 t
På skibet Baltic Princess

Ombord på Østersøen prinsesse er der gode betingelser for en vellykket konference og behagelige oplevelser. Baltic Prinsesse tilbyder store rum for møder i en behagelig og moderne atmosfære. Der er 9 konferencelokaler til i alt 450 personer. Der er den nyeste teknologi og alt andet nødvendigt for et vellykket møde. Underhold jer selv efter mødet med en show eller slap af i saunaen.

fra DKk 820,- per person

 

Konference til Åland Mariehamn med Tallink Silja Line

Konference til Ålandsøerne | 11 t
På skibet Baltic Princess & Galaxy

Vi garanterer at en dag på havet åbner op for nye ideer. Vores populære 11. timers dagskrydstogt til Mariehamn ved Ålandsøerne giver gruppen både en fantastisk havudsigt og en energiindsprøjtning til en meget fornuftig pris . Du starter dagen med en lækker morgenbuffet om bord, mens skibet glider langsomt gennem skærgården og er tilbage i Stockholm i god tid før sengetid.

fra DKK 470,- per person