Shopping

Shopping  på M/S Silja Symphony

Færgerute: Stockholm – Helsingfors

 

shopping

  

Shopping

Promenaden på Silja Symphony er en livlig shoppinggade til søs. Vore trendy butiker giver dig inspiration, oplevelser og muligheder for at købe ind til toldfrie priser. Vi har et bredt udvalg af kendte brands, og skulle du have nogle spørgsmål, står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe til. 

Velkommen ombord på Silja Symphony!

 
serenade_taxfree  

Tax Free Market

Tax Free Market har et stort sortiment af toldfrie produkter og her kan du bl.a. købe vin og spiritus, øl, cigaretter, slik og fødevarer. Vores vinsortiment er blandt Østersøens bedste, og skibets dygtige personale er altid klar med gode råd. Med andre ord er der masser af penge at spare! Parfumeshoppen tilbyder de mest velkendte kvalitetsmærker indenfor parfume-, kosmetik- og hudplejeprodukter. Prøv dig frem, eksperimenter og udnyt ekspedienternes omfattende produktkendskab. Allerede inden du stiger ombord kan du få parfumeshoppens varekatalog fra Silja Lines salgskontor eller i terminalen. Udover priser, indeholder kataloget også en række produktnyheder og tips ombord.

 
Fashion  

Fashion

Promenades Fashion er en specialbutik med tøj og tilbehør til mænd og kvinder. Sortimentet består bl.a. af trendy mærketøjsprodukter og undertøj til overkommelige priser, bl.a. Jackpot, Hilfiger, Mexx, Esprit, Bandolera, Oui, More & More, Burberry, Blend, MAC, Calvin Klein m.fl.

 
Step&Shine  

Step&Shine

Den ny åbnede shop på Tallink Silja har flotte sko. Du kan her købe Vagabond, Inuovo og Vans fodtøj. Der er også mulighed for at købe tasker, punge, halstørklæder, hatte og handsker.

 
Shopping med børn  

Gifts and Toys

Gifts and Toys shoppen tilbyder stort set alt for både børn og voksne! Sortimentet består blandt andet af de nyeste spil, cd’er og dvd’er, samt mærkevarer til de yngste – f.eks mærket Lego.
For voksne er butikken langs promenaden fyldt med ideer og produkter der kan øge øge hjemmets komfort betydeligt. Deco Shop tilbyder stærkt skandinavisk design, herunder Pentik, Littala, Marimekko og Sagaform. Udvalget varierer afhængigt af årstiden.

 
Bon vivant vinbar  

Vinforretningen Bon Vivant

Vinforretningen Bon Vivant, der ligger i forlængelse af vinbaren på Promenaden,giver dig mulighed for at gøre et fund i deres brede sortiment. Prøvesmag, bedøm og sammenlign med andre årgangsvine. Silja Lines kyndige vinkendere kan til enhver tid hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til lejligheden.