Operatør info

Turoperatører til både små og store grupperejser

Travelnorth Incoming er dansk general sales agent (GSA) for Tallink Silja Line

Victoria Tallink Silja Line

Travelnorth Incoming er specialiseret i ture i de nordiske lande og Baltikum. Vi er din engros partner for de europæiske lande. Travelnorth’s erfarne personale har mange års erfaring i at sammensætte pakkerejser for turoperatører til både små og store grupperejser. Med Tallink Silja Lines daglige afgange fra Stockholm til Åbo, Helsingfors og Tallinn samt Hurtigruten er det ideelt at lave rundrejser og minicruise med busrejser for grupper. 

Få et uforpligtigende tilbud

Skriv hvilken destination du ønsker at rejse fra og til, afrejsedato, antal personer (evt. om der er bus eller bil), kahytstype(r) og hvor mange enkelt/dobbeltkahytter?

Specialister i de Nordiske og Baltiske lande

Underholdning ombord på Tallink.dk

Travelnorth Incoming er et rejsebureau med speciale i de nordiske og baltiske lande. Vores team har arbejdet i rejsebranchen i flere år og har en masse erfaring med at arrangere rejser i de nordlige- og Baltiske lande. Vi kan hjælpe med at skabe den komplette pakker til rejsebureauer og rejsearrangører, og tilbyder de bedste priser og services. Vi har gode forbindelser i hele Norden og kan være behjælpelige med:

  1.  Færgetransport fra Sverige til Finland og Estland med Tallink Silja Line

  2.  commodore - Silja SerenadeKrydstogt og transport med Hurtigruten i Norge

  3.  Færgetransport fra Danmark til Norge

 

GSA for Tallink Silja Line og Hurtigruten 

Som agent for både Tallink Silja Line og Hurtigruten, kan vi bygge endnu flere højdepunkter på din gæsts rejse og tilbyde dine gæster naturskønne oplevelser både på land og på hav. Tallink Silja Lines Helsinki minicruise med Tallink Silja Linefærger sejler 365 dage om året og har forskellige former for underholdning og aktiviteter ombord for alle aldersgrupper.
Vi tilbyder en bred vifte af services på alle årstider og kan hjælpe dig, om end det er minicruise, enkeltrejser eller skræddersyede rundrejser tilpasset specielt til din virksomhed. Vi kan også hjælpe, når det kommer til aktive rejser såsom vandreture og cykling.

 

Fantastiske samarbejdspartnere

tallink_hotellerVi har flere gode samarbejdspartnere der giver os mulighed for at dække det meste af Nordeuropa med kvalitets produkter. Disse hoteller og andre betyder at vi altid kan tilbyde gode kvalitetshoteller. Kontakt os endelig hvis du har en forespørgsel, booking eller reservation. Vi ser frem til at hjælpe dig med planlægningen af din næste rejse.

 

sommerrejser minicruise Tallink Silja Line