Udforsk Estland: Saaremaa-øen og Tallinn

Udforsk Tallinn & Saaremaa-øen

Krydstogt og kør-selv ferie til Estland | 7 dage

Tallinn russisk inspireret katedral - Ruby Rejser - af Mona Kristoffersen

Nyd en tur til Tallinn og Saaramaa-øen i Estland. Øen Saaremaa er en af Estlands tre største øer og er beliggende ved landets smukke kystlinje med magisk natur og kultur. Du bruger tre dage på Saaremaa, hvorefter du får en smag af hovedstaden Tallinn, der fører dig tilbage til en middelalderlig stemning.


Pris fra DKK 2.799,- per person

 

Prisen inkluderer:

  • – To nætter på krydstogtskib i indvendig kahyt over bildæk inkl. personbil
  • – Tre nætter på hotel inkl. morgenmad i Saaremaa 
  • – En nat på hotel inkl. morgenmad i Tallinn

 

Tilbud gælder for 2 voksne i en kahyt inkl. personbil.
Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue).

Ja, tak! Send mig et tilbud på rejsen

besog-spa-tallinn

Rejseplanen:

 

Dag 1: Afrejse fra Stockholm

Enkeltvej til HelsinkiDu kører fra Danmark til Stockholm. Der er mange spændende ting at opleve i Stockholm, så du har ved ankomst tid til at udforske byen på egen hånd. Skibet sejler ca. kl. 17.30.

Oplevelser i Stockholm

 

Dag 2: Kursen sættes mod Tallinn

bil-med-baadI har en indvendig dobbeltkahyt til 2 personer over bildæk, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. Tilkøb madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad t/r, og spar op til 10%. Du ankommer om morgenen til Tallinn. Ved ankomt til Tallinn, kører I selv videre til øen Saaramaa. I har et dobbelt værelse inklusiv morgenmad på Georg Ots Spa Hotel i Kuressaare eller lignenede.  

 

Dag 3: Kør-selv til Øen Saaramaa 

spa-pakke-Tallinn-Tallink-SiljaDu kan nu nyde dagen med afslapning på Saaremaa

Besøg det intakte middelalderlige slot i Kuressaare, udforske de traditionelle vindmøller og smage øens egen øl.

Saaremaa minder meget om Gotland i størrelse og karakter. Her finder du historiske miljø, sandstrande, klipper, håndværk, hyggelige caféer og pubber. Som et ekstra krydderi  har du muligheden til at opleve øens venlige enkelhed kombineret med hotellets eksklusive, men rimelige spatilbud

 

tallinn Tallink Silja LineDag 4: Oplev Saaramaa & Estland på egen hånd

Du kan nu nyde dagen med afslapning på Saaremaa

 

Dag 5: Udforsk middelalderlige Tallinn

Efter et par dejlige dage på øen Saaramaa så kører du videre til Tallinn. tallinn-bymur-Tallink-Silja Line

Her har du dagen til fri dispositon, så du kan udforske de mange hyggelige cafeér og de middelalderlige bygninger der omkranser centrum. Du har en nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad på Tallink City Hotel (eller lignende hotel) i Tallinn. Tallinn er fuld af overraskelser. Den estiske hovedstad imponerer med udsøgte restauranter, historiske skatte og dens spændende natteliv. Mød spor af middelalderlige og hansa-kultur og den estiske farverige historie. Her finder du fremragende museer, kunst- og design gallerier.

Oplevelser i Tallinn

Tallink Silja Serenade minicruise

Dag 6: Kursen sættes mod Stockholm

Du har formiddagen til at I dag sejler du retur til Stockholm. I har en indvendig dobbeltkahyt til 2 personer over bildæk inkl. bil, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. 

 

Dag 7: Ankomst til Stockholm

Kør-selv ferie - Besøg Tallinn

Om morgenen ankommer du til Stockholm igen. Brug for eksempel lidt ekstra tid i Stockholm inden du kører tilbage eller tag en en ekstra nat (ikke inkluderet).

Ja, tak! Send mig et tilbud på rejsen

Oplevelser ombord på Tallink Silja

Ombord på Baltic QueenOmbord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aften finder du tonen i baren.

Shopping er en naturlig del af rejsen. Her er kosmetik, gaver, trend og design til gode priser. Eller hvad med at forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling som opladning til storbyferien?

Info om restauranter, shopping og underholdning ombord