Minicruise/m. fly til middelalderlige Tallinn

Minicruise til middelalderlige Tallinn

Fly, hotel og kahyt | 4 dage

Tallinn middelaldermur - Ruby Rejser - af Mona Kristoffersen

Oplev et magisk minicruise med Tallink Silja Line med ophold i kulturelle Stockholm og den moderne middelalderby Tallinn i Estland.

I 2019 var det 800 års jubilæum for, hvornår Dannebrog faldt ned fra himlen i Tallinn. Udforsk f.eks. byens ringmur, de brostensbelagte gader med hyggelige sidegade caféer og den russisk inspireret katedral. 


Pris fra DKK 2.498,- per person

Gælder ved to personer og med udgangspunkt i sommer og efterår.
Rejsen er lavet i samarbejde med Ruby Rejser.

Kontakt os for pris

 

Prisen inkluderer:

 • – Fly København-Arlanda inkl. håndbagage (8 kg) og indchecket bagage (23 kg)
 • – En overnatning på hotel i Stockholm
 • – Krydstogt Stockholm-Tallinn-Stockholm
 • – 6 timer til oplevelse i Tallinn
 • – To overnatninger i kahyt/standard værelse (se kahytstyper herover)
 • – 3 x morgenbuffet

 

Mulige tilkøb:

 • – Fly Billund-Arlanda t/r: 500 DKK per person
 • – 2x aftenbuffet på krydstogt: 560 DKK per person

 

Prisen inkluderer ikke:

 • – Transfer til/fra lufthavn og havne
 • – Måltider der ikke er nævnt 

 

Fly information:

 • – Fra København/Billund til Stockholm om eftermiddagen
 • – Fra Stockholm til København/Billund eftermiddag eller aften
 • – Flytider bliver først bekræftet ved bestilling

 

Afrejse maj til september

 


Sejlrute:

minicruise fra Stockholm til Tallinn - Ruby Rejser


Det kan du glæde dig til

Du får mulighed for at udforske smukke Stockholm og “danskerbyen” Tallinn. Du starter med at udforske den svenske hovedstad, hvor du også har en nat på hotel. Du kan bruge dagen på at blive ekstra kendt med seværdigheder såsom Slottet, Vasamuseet, Junibacken og Gröna Lund. En gåtur gennem det velbevarede Gamla Stan er en uforglemmelig oplevelse, hvor det her er vigtigt ikke at have travlt. 

Ombord på Tallink Silja Line sættes kursen mod den gamle middelalderby i Tallinn, der er en af Europas bedst bevarede middelalder byer – med smalle brostensgader, Charmerende restauranter og gamle huse med pastelfarvede facader. Udenfor den gamle by finder du de moderne blanke facader i Tallinn, trendy stormagasiner, hoteller, design butikker, natklubber mv. Det er denne blanding mellem det middelalderlige og topmoderne der bl.a. gør Tallinn til en spændende og en interessant destination.

Det var i Tallinn at Dannebrog ifølge sagnet faldt ned fra himlen, og på estisk betyder Tallinn da også ”Danskerbyen”. I 2019 er det et perfekt år at besøge Estlands hovedstad, fordi det er 800 år siden, at Kong Valdemar II ledte det sejrrige slag. Jubilæumsåret fejres bl.a. på Tallinns Museum med helt nye udstillinger, tematiske udflugter og teaterforestillinger.

Ja, tak! Jeg vil bestille min rejse

 

Dagsprogram

Dag 1: Oplev smukke Stockholm

Du flyver fra København eller Billund fredag og lander i Stockholms lufthavn Arlanda lidt over en time efter. Herfra vil der på egen hånd være mulighed for transfer til hotellet via flybus, taxa eller Arlanda express. I indlogeres på et hotel centralt i Stockholm, hvor der kan checkes ind fra kl. 15.00. Derefter har I resten af dagen på egen hånd.

Da du bor centralt i Stockholm, har du det perfekte udgangspunkt til at udforske Stockholm by, der med sine mange museer, gallerier, butikker og restauranter byder på en indbydende storbystemning fyldt med kultur. Besøg eksempelvis Vasa Museet med verdens eneste bevarede skib fra det 17. århundrede, eller Gamla stan, som er et velbevaret område fyldt med attraktioner, seværdigheder og caféer. Brug derfor opholdet til at udforske denne interessante by, også kendt som Nordens Venedig.

 

Dag 2: Kursen sættes mod Tallinn

Du kan om morgenen nyde en buffet på hotellet og der er check-ud ca. kl. 12.00. Du er velkommen til at opbevare bagagen på hotellet, imens du udforsker byen. Du stævner ud fra Stockholm med Tallink Silja Line, der enten er med skibet M/S Baltic Queen eller M/S Victoria I. Ombord er der flere aktivitetsmuligheder og du kan f.eks. forkæle dig selv i sauna-afdelingen, nyd en lækker middag i en af restauranterne, og slutte aftenen af med en dans eller drink i en af barerne alt imens der annonceres forskellige underholdningsmuligheder i løbet af dagen. Der er også en masse at lave for både små og og store børn. 

Vi stævner ud fra Stockholm kl. 17.30

 

Dag 3: Udforsk middelalderlige Tallinn

Søndag ankommer du til Tallinn kl. 10.00

Der vil der være morgenbuffet ombord på skibet, hvorefter du nu har dagen til fri disposition og med ca. 8 timer i land, så er der god tid til at udforske Tallinns smukke gamle bydel.

Tallinns gamle bydel er delvis omkranset af en velbevaret middelalderbymur med forsvarstårne, hvilket gør Tallinn til en af de bedst bevarede middelalderbefæstninger i Europa. Du kan for et beskedent beløb komme op og vandre lidt hen ad muren. Gå også på opdagelse i byens små sidegader, hvor du kan nyde en frokost på en af de mange små hyggelige caféer eller gøre en god handel på fine estiske mærkevarer i de traditionelle specialbutikker.

Du stævner ud fra Tallinn kl. 18.00 

 

Dag 4: Kursen er sat mod Stockholm

Du ankommer til Stockholm kl. 10.15.

Om mandagen kan du nyde en afslappende morgen med morgenbuffet bord på Tallink Silja Lines skib og måske hoppe ind i sauna-afdelingen, inden du går fra borde. Du flyver fra Stockholm mod København eller Billund om eftermiddagen/aftenen.

 

Ja, tak! Send mig et tilbud på rejsen

Tallinn russisk inspireret katedral - Ruby Rejser - af Mona Kristoffersen


Kahytter

Indvendige kahytter: Det er kahytter uden vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er udstyret med garderobe, to separate senge, bruser og wc.

Udvendige kahytter: Det er kahytter med vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er udstyret med garderobe, to separate senge, bruser og wc.

Skibene M/S Baltic Queen eller M/S Victoria:

Ombord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aftenen kan du finde tonen i baren, og underholdningen byder på noget forskelligt ift. musiksmag, hvor der alt fra pop, dansebands, natclub musik. Du har også mulighed for at tage med til et show. Shopping er en naturlig del af rejsen. Du kan finde kosmetik, gaver, nye trends og design til gode priser. Har du brug for afslapning, så kan du forkæle dig selv med en spa-behandling som opladning til storbyferien.

Sunset - Tallink Silja Line