Hafnia Rejser

Skirejser, busrejser og krydstogter

Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er et rejsebureau, der har eksisteret siden 1940, og står for buskørsel, busrejser, skirejser og grupperejser i ind- og udland.

Buskørslen består af alt fra korte dagsture til gruppeture på flere dage og kan også inkludere overnatninger, udflugtsprogram og måltider.

Busrejserne består af alt fra krydstogter, 1 dagsture, weekend ture, teater og koncert -ture til længere busrejser.

Du kan komme på et 3 dages krydstogt til Helsinki eller Riga, hvor der sejles Tallink Silja Line og Hafnia Rejsermed Tallink Silja Line. Med Hafnia Rejsers bus køres byrundtur i hhv. Stockholm og Helsinki/Riga, mens rejselederen fortæller om de store og historiske steder. Ombord på færgerne kan du nyde den fantastiske udsejling gennem den svenske skærgård, opleve de mange shows med musik og dans og rigtig slappe af i den ægte krydstogtstemning.

Om vinteren arrangeres skirejser til Østrig, for såvel øvede som nybegyndere, med indkvartering på gode hoteller. Kan arrangeres med bustransport, fly eller som kør-selv.

Hafnia råder over erfarne og dygtige chauffører og rejseledere, som alle gør deres bedste for at alle skal have en god rejseoplevelse. Vognparken består af i alt 10 busser (hhv. 4-stjernede turistbusser samt minibusser), som udfører turist- og bestillingskørsel i ind- og udland.

Se mere på www.hafnia-rejser.dk

Hafnia Rejser er desuden agent for 65-ferie, se mere om 65-ferie.