Nilles Rejser

Busrejser, storbyferie, flodkrydstogter og flyrejser

NILLES REJSER er et familiedrevet rejsebureau med mere end 65 års erfaring og har busrejser, flodkrydstogter, storbyferie og flyrejser, koncertrejser, hyggelige julemarkeder og rejser til jul og nytår. 

Nilles - rejser med indholdNilles rejser i Tallinn
Med 4-stjernede moderne NILLES busser kan du komme på en busrejse til mange forskellige destinationer. Nilles rejser i HelsingforsBuschaufføren vil tage dig til et af de spændende lande som Italien, Frankrig, Kroatien eller England, imens du læner dig tilbage og nyder udsigten og det gode selskab.

Et flodkrydstogt er en perfekt rejseform for dig, som gerne vil opleve mange forskellige steder på kortere tid. Der sejles nemlig om natten, så du vågner op til et nyt sted hver morgen. NILLES busser følger med på turen, dog fra landsiden.

Med en flyrejse vil du hurtigt komme frem til destinationen og opleve steder såsom Mallorca, Kreta, Cuba, Kina, Israel og New York. En rejseleder vil tage imod dig i lufthavnen og assistere dig, så du kommer godt afsted.

Desuden vil du med NILLES også kunne opleve Østersøen med Tallink Silja Line’s færger. Med NILLES REJSER kan du komme på et minicruise fra Stockholm til Helsinki med en af Tallink Silja Line’s flotte færger. Her vil NILLES rejseleder guide dig rundt til de forskellige historiske steder i Helsinki, hvorefter gruppen vil vende tilbage til krydstogtsfærgen. Ombord på færgerne er der utallige muligheder for underholdning for alle aldre ved forskellige shows, barer, restauranter, butikker, wellness, legeland og diskoteker. I restauranterne og barerne er der gode muligheder for at spise en god buffet eller a la carte menu, nyde promenaden ombord på Helsinki-færgerne eller sidde med et glas vin, inden man kan gå videre til shows og dans.

Der er også mulighed for at komme på en rundrejse med NILLES og Tallink Silja Line og opleve byerne Tallinn, Paldiski eller Skt. Petersborg. Desuden er der på turene til Tallinn lagt en overnatning ind på en af de 4 Tallink hoteller, og efter en god nattesøvn vil rejselederen sørge for en interessant rundtur i Tallinn.

 

 

På alle NILLES REJSER er der en rejseleder og/eller chauffør, som vil følge dig på hele din tur og sørge for alle praktiske forhold, så du får en tryg og god tur.