Travelnorth

Travelnorth – Din Hurtigruten Partner

Travelnorth er et rejsebureau med speciale i rundrejser og spændende ferier i Norden og Baltikum – Vi er især specialister i Hurtigruten og Tallink Silja Line.

 

Hurtigruten i Norge

www.travelnorth.dkTravelnorth er agent for Hurtigruten. Du kan sejle med hurtigruten langs de norske kyster og fjorde 360 dage om året.

Det er en uforglemmelig oplevelse at sejle ind og ud af fjordene, Travelnorth - Din Hurtigruten Partnersom var den gamle postrute i Norge. Hurtigrutens 11 skibe sejler dagligt på ruten mellem Bergen og Kirkenes og der gøres stop 34 gange undervejs.

En rejse med Hurtigruten hele vejen fra Bergen til Kirkenes og retur til Bergen tager 12 dage, men det er muligt at tilpasse turen som man ønsker. Undervejs kan man nyde udsigten og maden fra de smukke panoramarestauranter. Når skibene ligger til havn, laves der mange forskellige udflugter i land og til vands. Der er spændende natur at udforske og sjældne dyr at opleve.

Læs mere om en rejse med Hurtigruten i Norge

 

Ekspeditions Krydstogter 

Ekspeditions krydstogter til Grønland, Island, Antarktis og SvalbardHurtigrutens Explorer skib MS Fram, som sejler i Norge, Grønland, ved Svalbard, rundt om Island og i Antarktis alt efter årstid. 

Dette specielle krydstogtskib er udstyret til at fragte gæsterne sikkert og komfortabelt rundt uanset vejrforhold. Båden har den perfekte størrelse til at manøvrere blandt isbjerge og klippeskær uden at der er gået på kompromis i forhold til komfort, luksus og sikkerhed. Tag med på en spændende rejse, der – uanset destination – garanterer en rejse med oplevelser ud over det sædvanlige. Pingviner, isbjørne, sæler, hvaler venter på at blive beskuet.

  1. Hurtigruten Explorer til Grønland
  2. Hurtigruten Explorer til Svalbart
  3. Hurtigruten Explorer til Antaktis

 

Travelnorth er som rejsebureau General Sales Agent for Tallink Silja Line i Danmark. Travelnorth er en del af Seatravel A/S og har mange års erfaring i salg af rejser med