Aldersgrænser

Aldersbegrænsninger på rejser

Tallink Silja’s oprindelige form skal udfyldes til både skriftligt indhold til værger og ungdomsgruppeleder. Aldersgrænsen for hvornår du selv må tage på minicruise og rejser med Tallink Silja Line er 18 år. 

Regler for 0-17 årige: 

Er du under 18 år, så skal samtykke som værge medbringes på rejsen og præsenteres for skibets personale ved efterspørgsel:

De kan rejse med et familiemedlem* eller en på mindst 25 årig værge, der er blevet godkendt af den juridiske værge (max. 2 yngre personer i tillæg til egne børn). Skriftligt samtykke fra værge skal medbringes på rejsen. 

Regler for aldersgrænse 15 år – 17 år: Ved dagscruise og one-way kan du rejse alene, men det kræver et skriftlig samtykke fra en værge. Hvis værgen ikke er et familiemedlem, skal værgeformularen udfyldes. Der skal medbringes et skriftligt samtykke fra værge til rejsen.  

Læs om værgevejledning for individuel rejsende .

Hent formular: Alene rejsende ung passager (alder 15-17) .

Skriftligt samtykke fra værge (alder 0-17 år)

 

Ved ungdomsgrupper gælder andre aldersgrænser

Eksempelvis en studietur med Tallink Silja på en af Østersøens ruter er et oplagt valg. Vi anbefaler at hele gruppen gør sig bekendte med reglerne for grupper inden afrejse. En ungdomsgruppe består af en gruppevejleder og unge. Gruppeledere skal være mindst 25 år og kende medlemmerne af gruppen.

Hent formular der skal udfyldes for gruppeledere .

 

NB!

• Familiemedlem* = far, mor eller anden værge, bedsteforældre og tante, onkel. Bemærk! Ikke søster eller bror. Familiemedlemmet skal opfylde aldersreguleringen til turen. Søster eller bror skal være mindst 30 år gammel, hvis man skal fungere som værge.

• I tilfælde af manglende tilladelsesformer eller passageren er yngre end de gældende regler, er rederiet ikke ansvarlig for de mulige omkostninger for kunden og refunderer ikke billetten.

• Passageren/person, der bestiller rejsen, er selv ansvarlig for, at tilladelserne er i orden.

• Værgen er ansvarlig for, at den unge person følger alkoholreglerne, skibets disciplinære regler og ødelæggelse forvoldt på rederiets firma/hotel/andre passagerer/sig selv.

• Under de nationale helligdage (og dagen før) vil aldersgrænsen på fredag-afgange blive anvendt.

• Tallink Silja forbeholder sig ret til at ændre aldersregler.