Kæledyr

Kæledyr ombord

Bestil plads til din hund eller kat ombord

 1. Du skal bestille en kahyt beregnet til kæledyr. Ved online bookinger finder du dem under kahytter “Traveling with pets”.
 2. Ved check-in fås praktiske oplysninger om transport af kæledyr ombord.
 3. Rejsende bør tage hensyn til de statslige regler om transport af dyr og skal have de dokumenter med, som påkræves af myndighederne. Hvis dokumenterne ikke er korrekte, og myndighederne afviser dyret, har den rejsende selv ansvaret for de udgifter, som opstår.
 4. Førerhund betragtes ikke som et kæledyr og kan medbringes på alle færger uden at ejeren køber en kæledyrsbillet

 

Hvad koster kæledyret?

 1. En billet koster ca. DKK 125. Der må max være 2 hunde i en kahyt.
 2. Der er ikke noget ekstra gebyr for at booke en kæledyrskahyt, dog er der et begrænset antal på færgerne. 
 3. Der kan bestilles kahytstype C-, B- eller A-kategorie (spørg ved booking)

 

Hvilke dyr må jeg medbringe?

 1. Det er forbudt at medbringe farlige dyr ombord.
 2. For dyr som hamster, kanin, marsvin, fugle og krybdyr er der ikke et maximum for antallet. Prisen er sat ud fra antallet af bure/kasser, dyret/dyrene er i – fx. er der    2 marsvin i et bur = 1 bur = 1 kæledyrsbillet. Vær OBS på at der også til disse dyr skal bestilles en kæledyrskahyt, da de ikke må efterlades i bilen.
 3. De, der rejser med dyr, skal sørge for at få alle de dokumenter med, der kræves for at bringe deres kæledyr eller deres førerhund ud/ind i landet. Tallink Silja tilbagebetaler ikke prisen for rejsen, hvis det skulle vise sig, at alle de nødvendige certifikater og dokumenter ikke er i orden, når du starter rejsen.
 4. Ingen hoteller vil acceptere kæledyr, så tjek gerne dette, før du rejser.

 

Kæledyr med på ferie – Ombord på skibet:

 1. Husdyr er tilladt i regelmæssige rejser i særlige kahytter beregnet til rejsende med kæledyr.
 2. Det er forbudt at medbringe kæledyr på krydstogter. Undtagelser gælder førerhunde og dagkrydstogter til Turku/Åbo. Det er altså tilladt for ejere at medbringe deres førerhund på et krydstogt. Førerhundene kan medbringes på alle færger uden gebyr. Dokumenter om hunden skal dog være korrekte.

 

Kahytten er designet til rejsende med kæledyr:

 1. Hele kahytten skal reserveres uanset antallet af rejsende i dit selskab. Billetten for dyret betales pr. vej udover prisen for kahytten.
 2. Kæledyr er ikke tilladt i det offentlige rum og heller ikke i resten af passagerkahytterne, undtagen de synshandicappede førerhunde.
 3. Dyrets pleje, sikkerhed og hygiejne er dyrets ejers eget ansvar. Det er også dyrets ejers ansvar, at kahytten holdes i god stand. Skader vil ellers blive opkrævet. Det er dyrets ejers pligt at sikre, at dyret ikke generer de andre passagerer eller besætningsmedlemmer. Dyr må på ingen måde være til fare på skibet.
 4. Der er en lille hundegård ombord, hvor man kan lufte sin hund.
 5. Kæledyr er kun tillads i kahytten, men IKKE i sengene. 

 

Imellem Finland og Sverige/Åland
 

Imellem Finland og Sverige/Åland

Silja Symphony, Silja Serenade, Galaxy and Baltic Princess:

Passagerer, der rejser med kæledyr, skal reservere en hel kabine C-, B- eller A- kategori ( ikke i Promenade – klasse). Der er et begrænset antal hytter til kæledyr til rådighed. Antallet af dyr er begrænset; max 3 dyr tilladt per kahyt.

Symphony: På dæk 10, agten for skibet kan man tage kæledyr med på dæk
Serenade: På dæk 12, agten for skibet kan man tage kæledyr med på dæk
Galaxy: Deck 10, agten for skibet, venstre side, kan man tage kæledyr med på dæk. Elevator adgang fra bagsiden
Baltic Princess: Deck 6 – En sandkasse kan findes på dækket til Kæledyrs brug 24/7

Imellem Sverige og Estland/Letland
 

Victoria I, Romantika and Isabelle:

Personer skal reservere en hel kahyt. Der er et begrænset antal kahytter til kæledyr. Antallet af kæledyr er begrænset til max 3 kæledyr pr kahyt.

NB! Ingen kennel om bord på Isabelle.

Imellem Finland og Estonia
 

Star, Superstar and Baltic Queen:

Kæledyr skal være i kahytten. Der er et begrænset antal på max 3 kæledyr pr kahyt. Passagerer med kæledyr skal kontakt informationen så snart de kommer om bord. Kahytten skal bestilles på forhånd. Der er meget få kahytter til kæledyr på denne sejlads. 

 

Dyr på bildækket:

Kæledyr er ikke tilladt i bilerne under rejsen

 • Dette gælder også dyr som er i bur såsom hamster, kanin, marsvin, fugle, krybdyr osv.
 • Dørene til bildækket låses kort efter afgang og åbnes før ankomst til havnen. Adgang til bildækket under sejladsen er ikke tilladt, undtagen i nødsituationer med tilladelse fra skibsføreren.
 • Medbringer du en hest, så skal ved bestillingen gøre opmærksom på dette. Du kan få særlig adgang til hesten ved at henvende dig i receptionen. 

Fra Tallinn til/fra Helsinki: Kæledyr i faste bure i særligt rum ombord:

 • Ejeren kan besøge dyret under rejsen ved at kontakte informationen ombord. Dyrene skal være forsynet med mundkurv, når de opholder sig uden for buret.
 • Det er dyrets ejers pligt at sikre, at dyret ikke generer de andre passagerer eller besætningsmedlemmer. Dyret må på ingen måde være til fare for skibet.
 • Hvis dyret ikke er i buret, er ejeren ansvarlig for, at lokalet ikke bliver snavset. Lågen til burene skal holdes låst, når ejeren ikke er i rummet.
 • Informations-skranken kontaktes, når døren til rummet med burene skal åbnes eller låses. Kæledyret er ikke tilladt i det offentlige rum.
 • Rejsende med kæledyr kan forlade skibet tidligst 15 minutter efter ankomsten. Bildækket åbnes 30 minutter før ankomst.