Minicruise

MiniCruise til Riga

Stockholm – Riga – Stockholm (40 timer)

På et minicruise får du 2 dejlige aftener ombord og kan nyde en dag i den største by i hele den baltiske region.

Lav din booking online her: 
Vejledning for bestilling: Klik “Day in Riga Cruise” og klik så på den ønskede kahyt 

Book rejsen online her

 

kahyt-kategori Frapris SEK / kahyt 2019   
 

Vinter
(1.1 – 31.5)
For
sommer
(1.6)
Høj
sommer
(1.7)
Sen
sommer
(1.8 – 31.9)

Efterår
 
(1.10 – 31.11)
C fra 790 fra 1050 fra 1390 fra 1050 fra 1050
B2 fra 790 fra 1060 fra 1410 fra 1060 fra 1060
B fra 790 fra 1180 fra 1560 fra 1180 fra 1180
A fra 890 fra 1600 fra 2110 fra 1600 fra 1600
De Luxe* fra 3370 fra 2480 fra 3280 fra 2480 fra 2480
Suite* fra 3990 fra 3430 fra 3830 fra 3430 fra 3430

*DeLuxe pakke og suite har special morgenmad inkluderet

I samtlige priser indgår: Rejse tur-retur i valgt kahyt

Bemærk at disse priser er fra-priser og dermed flydende

 

 

Kahytter på M/S Isabelle

Færgerute: Stockholm - Riga

Samtlige kahytter på Isabelle har aircondition, bruser & wc samt radio med automatisk vækning. I standard-kahytterne er to senge som udgangspunkt undersenge. Alle kahytter i fartøjet er røgfrie. Af brandsikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt i de dertil indrettede uderum. Uderummene er mærkede med "Smoking Area" og findes bl.a i forbindelse med elevatorene.

[button color="color" size="small" url="http://www.tallink.dk/kontakt/online-booking/" ] Bestil online eller udfyld en formular [/button]


 
 
Isabelle_suite

  

Suite

En lys og 1.klasses indrettet 34 m2 suite for 2 personer med havudsigt, på dæk 9. Suiten har hverdagsrum med sofagruppe (som kan anvendes af 1-2 personer) og soverum med dobbeltseng. Endvidere er der TV, telefon og hårtørrer samt køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_delux  

Junior Suite

En lys og rummelig 16 m2 vindueskahyt for 2 personer med dobbeltseng og sofa, på dæk 9. Hytten har TV, telefon, hårtørrer, radio samt køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_aprem  

Deluxe

En lys og rummelig 11 m2 vindueskahyt for 2 personer med dobbeltseng og sofa, på dæk 9. Hytten har TV, telefon, hårtørrer og køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_ahyt  

A-klasse

En hyggelig 8 m2 kahyt med vindue for 1-4 personer med radio og telefon, på dæk 5 og 6. Der er allergi -og handicapvenlige kahytter, samt kahytter for passagerer med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_bhyt  

B-klasse

En hyggelig 8 m2 indvendig kahyt til 2-4 personer med radio og telefon, på dæk 5,6,7 og 9. Der findes kahytter for rejsende med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_b2hyt  

B2-klasse

En bekvem 7 m2 indvendig kahyt for 1-2 personer med radio og telefon, på dæk 5,6 og 9. Kahytten har over- og underseng. Der findes kahytter for rejsende med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_chyt  

C-klasse

En bekvem 8 m2 indvendig kahyt under bildæk for 2-4 personer med radio og telefon, på dæk 2.

» Se større billede

 

Specialkahytter

Allergivenligkahyt (A- og B-klasse)
Kahytten er med vinylgulv og er opredt med materiale, som egner sig for allergikere.

Kæledyr (A- og B-klasse)
Kahytter for passagerer med kæledyr.

Handicapvenlig kahyt (A- og B-klasse)
En 14 m2 kahyt med en større døråbning.

 

Kahytter M/S Romantika

Færgerute: Stockholm - Riga

Alle kahytter i fartøjet er røgfrie. af brandsikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt ude på dækket.

[button color="color" size="small" url="http://www.tallink.dk/kontakt/online-booking/" ] Bestil online eller udfyld en formular [/button]


 
 
Romantika-b-kahyt

  

B-klasse

Indvendige kahytter beliggende på dæk 5, 8 og 9 med plads til 1-4 personer. Hytterne er 8 m2 store og udstyrede med garderobe, bruser og wc samt tv.

» Se større billede

Findes i allergivenlig kahyt.

 
Romantika-a-kahyt  

A-klasse

Kahytter med vindue beliggende på dæk 5, 8 og 9 med plads til 4 personer, udstyrede med garderobe, bruser og wc, to nedre senge, to oversenge samt tv.

» Se større billede
 
Romantika-delux  

DeLuxe

Kahytter beliggende på dæk 8 og 9 med vindue og plads til 1-2 personer. Kahytterne er 14 m2 store og udstyrede med garderobe, bruser og wc, dobbeltseng, tv og køleskab med forfriskninger. Special morgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Romantika-suite  

Suite

Kahytter beliggende på dæk 8 og 9 med vindue og plads til 1-2 personer. Kahytterne er 29,8 m2 store og udrustede med garderobe, bruser og wc, dobbeltseng, sofagruppe, tv og køleskab med forfriskninger. Special morgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

riga-skrift

Om Riga

Bestil et 40-timers minicruise til Riga. Du får to dejlige aftener ombord og nyd en dag i den største by i hele den baltiske region. Den lettiske hovedstad Riga har meget at byde på; arkitektur og historie, gode restauranter, hyggelige caféer og overkommelige spabehandlinger.

Ombord på Isabelle kan du spise godt, shoppe til nedsatte priser og se frem til underholdning i form af troubadourer og viser hver aften. 

 

Seværdigheder i Riga

 
isabelle

MS Isabelle

Isabelle havde sin første sejlads på ruten den 6. maj 2013 og ersattede dermed Silja Festival. Isabelle har et stort udvalg af restauranter og barer, en welness afdeling, butikker og andre gode faciliteter – så der er gode muligheder for gode oplevelser ombord. Desuden er der også moderne faciliteter til at arrangere konferencer og gruppearrangementer.

Læs mere om skibet  

romantika

MS Romantika

På Romantika finder du restauranter for enhver smag; alt fra basis- fastfood og en god buffet til fine dining. Restaurant Starlight Palace har udover shows og dansegulve, et privat kasino med spilleautomater. I romantikas to butikker, vil du finde et bredt udvalg af butikker og for de underholdning for de mindste passagerer

Læs mere om skibet