Underholdning for børn

Underholdning for børn M/S Baltic Princess

Færgerute: Stockholm – Åbo (Turku)

 

moed-mummitroldene-ombord

  

Mummitroldene

Mummierne byder dig velkommen ombord på Baltic Prinsess!

Udover et meget alsidigt program og aktiviteter for børn, er glæden ved Kidz Club Cruise også mødet med de elskede mummitrolde. Mummitroldefamilien byder børn og voksne velkommen ombord og er også involverede i børnenes velkomstceremoni. I børnenes legerum vil du finde et Mummitrolderum hvor du kan se film med mummierne og læse mummibøger i mummibiblioteket. Sidst på dagen kan alle børnene høre en god mummitroldehistorie og ønske alle de nye venner godnat.

 
Kidz club Baltic Princess  

Kidz Club

Kidz Club er et nyt koncept denne sommer designet specielt for vores yngre publikum og tilbyder en stor variation af sjov og spændende aktiviteter til børn i alle aldre på hele overfarten. 

Hovedidéen bag Kidz Club er at lege og have det sjovt. I løbet af sommeren har vi bygget et legeområde op til børnene ombord kaldet Summer Center hvor alle de sjove ting sker hele tiden. Vi har lavet specielle børneprogrammer med finske børneassistenter. Børnene får deres eget MiniCruiseprogram allerede ved check-in og kan næsten ikke vente med at komme ombord og op i det nye legeområde. Børneassistenterne har planlagt alle mulige aktiviteter på hele turen.I den forbindelse også børnenes eget diskotek Kidz Club Disco og en speciel Kidz Club Menu og sodavandsliste i skibets restaurant. For teenagerne har vi et PlayStation-rum i Summer Centeret.

Vores performer vil glæde hele familien – gamle og unge. Ved at deltage i en “Vil du kalde en tegning til live” tegnekonkurrence kan du blive overrasket over, hvordan virkelige tegninger kan forekomme. Og selvfølgelig blive ledsaget af prinsesser, Spider Man og den vidunderlige skovs beboere. Om aftenen er der et lovende show for hele familien og i løbet af dagen et særligt show for børn.

Kidz Club ombord på Baltic Princess har normalt åbent hver dag i hele sommerferien og i efterårsferien.