Kahytter

Kahytter M/S Baltic Princess

Færgerute: Stockholm – Åbo (Turku)

Bestil online eller udfyld en formular
ship_princess_cabin_executive_suite_Tallink

  

    

Excecutive Suite med balkon

Rummelige kahytter (24 m2) med en altan for 2 personer beliggende i den bageste del af skibet på dæk 9. Alle kahytter har en dobbeltseng, en sofa og lænestole, toilet, bruser, hårtørrer, LCD TV, telefon og et køleskab. Prisen inkluderer speciel morgenmad og forfriskninger (sodavand og frugt) i køleskabet.

Se større billede

 
Suite_cabin_Tallink    

Suite

Rummelige kahytter (26-31 m2) for 2 personer ligger i den forreste del af skibet på dæk 8 og 9. Kaytterne har separat soveværelse med dobbeltseng, sofa og lænestole, toilet, bruser, hårtørrer, LCD TV, telefon, minibar, skrivebord og køleskab. Prisen inkluderer speciel morgenmad og forfriskninger (sodavand og frugter).

Se større billede

 
cabins_de_luxe_Tallink    

De Luxe

Rummelige kahytter (11-14 m2) for 2 personer på dæk 8 og 9. Alle kahytter har en dobbeltseng, toilet, bruser, hårtørrer, LCD TV, telefon og køleskab. Prisen inkluderer speciel morgenmad og forfriskninger (sodavand) i køleskabet.

Se større billede

 
apremium_Tallink    

A Premium med dobbeltseng

Udvendig kahyt (9-10m2) til 2 personer på dæk 5, 8 og 9. Alle kahytterne er med dobbeltseng, WC, bruser og LCD-TV.

Se større billede

 

a4-cabin_Tallink

 

 

   

A-klasse

Udvendige kahytter (90-10 m2) til 2 eller 4 personer med vindue. Kahytter til 2 personer ligger på dæk 5, 8 og 9, hytter til 4 personer på dæk 5. Alle kahytter har toilet, bad og LCD-tv. Allergivenlige hytter er også tilgængelige.

Se større billede

Handicapvenlige kahytter
Udvendige A-klasse kahytter (13 m2) med 2 senge beliggende på dæk 5. Alle kahytterne har WC, bruser (specialudstyr til handicappede) og TV. Kahytsdøren er 90 cm bred, bruser/WC dør er 89 cm bred.

 
b_cabin_Tallink    

B-klasse

Indvendig kahyt (9 m2) uden vindue for 2 eller 4 personer på dæk 5,8 og 9. Alle kahytter har WC, bruser og TV. Kahytter til allergikere er også tilgængelige.

Se større billede

 

       
E-cabin_Tallink    

E-klasse

E-kahyt (9 m2) for op til 4 personer. Støjgener kan forekomme på grund af kahyttens placering.