Mad & Drikke

Restaurant, mad og drikke på M/S Baltic Queen

Færgerute: Stockholm – Tallinn

Lækre smagsoplevelser tilberedt af mesterkokke. Bestil mad sammen med din booking og spar op til 10%.


grill-house Baltic Queen - restaurant på Baltic Queen  

Grill House

Nyd en lækker a la carte middag i en venlig og afslappet atmosfære. Den generøse menu af Grill House byder på spændende muligheder som grillet kød og fiskeretter. De mindste rejsende vil finde deres favoritter i en særlig børnemenu.

 
gourmet-baltic-queen - restaurant på Baltic Queen  

Gourmet Baltic Queen

Gourmet restauranten på Baltic Queen er klart kenderens favorit. En restaurant med kulinariske smag og en varieret à la carte-menu. Og der er fremragende vine udvalgt af Tallink Siljas talentfulde sommeliers.

 
russian-a-la-carte - restaurant på Baltic Queen  

Russian á la carte Aleksandra

Det russiske køkkens delikatesser blandes sammen i en uforglemmelig måde. Mesterlige kombinationer af smag opfordre dig til at prøve spændende og ukendte specialiteter med fremragende vinalternativer. Restauranten på Baltic Queen fuldender madoplevelsen med sit russiske interiør.

 
buffet på Baltic Queen - restaurant på Baltic Queen     

Buffét 

Buffeten byder på en trendy og mere moderne fortolkning af gamle favoritter og nye elementer til bordet, hvor sushi kommer ind med klassiske maki ruller. Internationalt præg og en sundere tankegang. De mindste rejsende vil finde deres favoritter i en separat børnebuffet

     
queen_cafeteria - restaurant på Baltic Queen  

Café

Når sulten kommer uden varsel, så er caféen en god mulighed. Her kan du enten tage en god kop kaffe, noget at tygge på, eller noget hurtigt og nemt i en behagelig atmosfære