Underholdning for voksne

Underholdning på M/S Baltic Queen

Færgerute: Stockholm – Tallinn

Baltic Queen’s underholdning ombord er til for alles musiksmag med alt fra pop, dansebands og Starlight Palace natclub tilbyder shows med inspiration fra hele verden. Danseorkesteret og troubaduren underholder på samtlige afgange.


victoria_starlight_Palace -Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line    

Starlight Palace

En danse- og showrestaurant i art deco-stil, der leverer farverige, underholdende shows og store, internationale optrædener. I Starlight Palace, kan du også prøve lykken på kasinoet. Starlight ligger på dæk 6 og 7.

     
queen_ibiza_disco - Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line  

Ibiza Disco

Dans indtil morgentimerne i Ibiza Disco. DJs spinder disken med tunge beats og den nyeste klub musik. Der er let adgang fra dansegulvet til soldækket, hvis du ønsker at indånde den friske havluft. Ibiza Disco er placeret på dæk 10.

     
Seaside tangolounge - Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line  

Seaside

Hyggelig bar med en smuk udsigt over havet. I skoleferierne og om sommeren, så er her også underholdning for børnene. Seaside Lounge er placeret på dæk 6

     
queen_pianobar - Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line  

Manhattan Piano Bar

Baren er ligesom taget fra en film i Hollywood med sin glamour og naturligt hvide indretning. Piano Bar er perfekt til en forfriskende drink før middagen eller en aften, der er stille og rolig med klassisk smuk klavermusik.

     
sea-pub - Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line  

Sea Pub

Baren der er til når du og dine venner ønsker at starte aftenen med en lille smule small talk til troubadour musik i afslappet miljø. Sea Pub er fremragende. Pubben tilbyder et øl-sortiment af de bedste mærker.

     
queen_cigarclub - Underholdning på Baltic Queen - Tallink Silja Line

    

Cigar Club

Afslut måltidet med en god cigar. På Cigar Club, som ligger ved siden af Piano Bar tilbydes en bred vifte af luksus cigarer. Den elegante interiør fascinerer selv dem, som ikke er tiltrukket af en røgsky.