Mad & Drikke

Restaurant, mad og drikke på M/S Galaxy

Færgerute: Stockholm – Åbo (Turku)

Lækre smagsoplevelser tilberedt af mesterkokke. Bestil mad sammen med din booking og spar op til 10%. Galaxy’s brede vifte af underholdning, fantastiske danserestauranter og 1.klasses madrestauranter med forskellige barer tilbyder uforglemmelige oplevelser . Du kan vælge imellem fem fine, personlige restauranter, som giver dig mulighed for en virkelig fin kulinarisk oplevelse.


 
 
buffet_galaxy

  

Buffet

Buffet Silja Line tilbyde en rig variation af skandinavisk og internationale retter med en fantastisk udsigt. Drikkevarer (sodavand, øl, rød vin og hvid vin) er inkluderet. Buffet Silja Line finder du på dæk 7.

 
tavolata Galaxy  

Tavolàta

Ny Italiensk restaurant Tavolàta tilbyder lækre antipasti, pasta portioner, pizza og dessert.

 
Galaxy_Happy_Lobster  

Happy Lobster

Nyd en varieret menu med fisk og seafood med lækre vine der passer til retterne. En udemærket smagsoplevelser. Happy Lobster finder du på dæk 7 i midten af skibet. Du kan også få serveret en lækker brunch her.

 
Galaxy_Grill House  

Grill House

Stedet med en afslappet atmosfære. Du kan her få tilfredsstillet din sult med en menu med mange muligheder. Grill House finder du på dæk 7 i midten af skibet.

     
Ship_Galaxy_Cafeteria  

Cafeteria

Når sulten pludeslig opstår, så er cafeteriet det rette valg. Du kan her finde små snacks eller et måltid mad, der serveres i en god atmosfære. Cafeteriet er placeret på dæk 6.