Kahytter

Kahytter på M/S Isabelle

Færgerute: Stockholm – Riga

Samtlige kahytter på Isabelle har aircondition, bruser & wc samt radio med automatisk vækning. I standard-kahytterne er to senge som udgangspunkt undersenge. Alle kahytter i fartøjet er røgfrie. Af brandsikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt i de dertil indrettede uderum. Uderummene er mærkede med “Smoking Area” og findes bl.a i forbindelse med elevatorene.

Bestil online eller udfyld en formular
 
 
Isabelle_suite

  

Suite

En lys og 1.klasses indrettet 34 m2 suite for 2 personer med havudsigt, på dæk 9. Suiten har hverdagsrum med sofagruppe (som kan anvendes af 1-2 personer) og soverum med dobbeltseng. Endvidere er der TV, telefon og hårtørrer samt køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_delux  

Junior Suite

En lys og rummelig 16 m2 vindueskahyt for 2 personer med dobbeltseng og sofa, på dæk 9. Hytten har TV, telefon, hårtørrer, radio samt køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_aprem  

Deluxe

En lys og rummelig 11 m2 vindueskahyt for 2 personer med dobbeltseng og sofa, på dæk 9. Hytten har TV, telefon, hårtørrer og køleskab med forfriskninger. Specialmorgenmad indgår i prisen.

» Se større billede

 
Isabelle_ahyt  

A-klasse

En hyggelig 8 m2 kahyt med vindue for 1-4 personer med radio og telefon, på dæk 5 og 6. Der er allergi -og handicapvenlige kahytter, samt kahytter for passagerer med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_bhyt  

B-klasse

En hyggelig 8 m2 indvendig kahyt til 2-4 personer med radio og telefon, på dæk 5,6,7 og 9. Der findes kahytter for rejsende med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_b2hyt  

B2-klasse

En bekvem 7 m2 indvendig kahyt for 1-2 personer med radio og telefon, på dæk 5,6 og 9. Kahytten har over- og underseng. Der findes kahytter for rejsende med kæledyr.

» Se større billede

 
Isabelle_chyt  

C-klasse

En bekvem 8 m2 indvendig kahyt under bildæk for 2-4 personer med radio og telefon, på dæk 2.

» Se større billede

 

Specialkahytter

Allergivenligkahyt (A- og B-klasse)
Kahytten er med vinylgulv og er opredt med materiale, som egner sig for allergikere.

Kæledyr (A- og B-klasse)
Kahytter for passagerer med kæledyr.

Handicapvenlig kahyt (A- og B-klasse)
En 14 m2 kahyt med en større døråbning.