Kahytter

Generelt

Alle kahytter på Silja Europa har garderobeskabe, aircondition, brusebad, toilet, hårtørrer, radio med automatisk opvæknings-funktion samt telefon (*ikke i B- og C-klasse). To af sengene er underkøjer (bortset fra et fåtal i B- og C-klasse). Alle kahytter på skibet er røgfrie. Af sikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt i de afmærkede områder for rygere. Disse områder er markeret som “rygeområder”, og støder op til elevatorerne på dæk 6 samt 8-11.

 

Executive Suite

Luksuriøs 43-47 m2 suite for 1-2 personer, øverst på dæk 11. Suiten har dobbeltseng, sofa, separat soverrum og opholdsrum samt sauna og spabad. Suiten har også et TV, X-box, buksepresser, køleskab, pengeskab, og roomservice. På natturen er der inkluderet speciel morgenmad (eller alternativt kan en simpel kontinental morgenmad bestilles til kahytten). Med til kahytten indgår også forfriskninger

» Plantegning     Se større billede

 

DeLuxe

En flot, hyggelig 16 m2 kahyt med vindue til to personer, på dæk 11. Kahytten har en dobbeltseng og de fleste af sengene kan adskilles. Der er også en buksepresser i kahytten. Med til kahytten indgår også forfriskninger. På natturen også speciel morgenmad.

» Plantegning     Se større billede

 

A-klasse

En kvalitets 9 m2 kahyt med havudsigt for 2-4 personer på dæk 5, 9 og 10. Nogle af kahytterne til to og fire personer på dæk 5 kan kombineres til en familiekahyt til 6 personer.Der er allergi og handicapvenlige kahytter, og kahytter til passagerer med kæledyr.

» Plantegning     Se større billede

 

B-klasse

En komfortabel 9 m2 indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 5, 9,10 og 11. Nogle af kahytterne på dæk 5 kan kombineres til en familiekahyt til 6 personer. Der er kahytter, der er allergi og handicapvenlige kahytter, og kahytter for rejsende med kæledyr.

» Plantegning     Se større billede

 

B2-klasse

En komfortabel 7 m2 indvendig kahyt for 1-2 personer på dæk 5 og 9-11. Kahytten har over og underseng. Den nederste sengs bredde er 100 cm 

» Plantegning

 

C-klasse

En dejlig 8,1 m2 indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 2. Der findes kahytter til passagerer med kæledyr.

» Plantegning     Se større billede

 

Specialkahytter

Familiekahyt
Nogle kahytter til 2-4 personer (9 m2) i A-og B-klassen på dæk 5 kan slås sammen til familiekahytter til 6 personer. Prisen er totalprisen for de to kahytter.

Allergivenlig kahyt 
En 9 m2kahyt for 2-4 personer på dæk 5. Opredt med materialer som egner sig for allergikere. Pris i forhold til valgte kahyt (A-klasse eller B-klasse).

Kæledyr 
Kahytter til 2-4 personer med kæledyr. Pris i forhold til valgte kahyt (A-klasse, B-klasse eller C-klasse).

Handicapvenlig kahyt
En 13 m2 handicapvenlig kahyt for 3 personer på dæk 5. Pris i forhold til valgte kahyt (A-klasse eller B-klasse).

Familiekahyt A-klasse 6 pers.
A-klasse kahytter for 2 og 4 personer (9 m2, max 1 (0-11 år) barn uden egen seng. Prisen er totalprisen for to A-klasse kahytter.

Familiekahyt B-klasse 6 pers
To B-klasse kahytter (9 m2) på dæk 5 kan slås sammen til familiekahytter til 6 personer. (min 5 pers, hvoraf min. 2 børn) Max 1 barn(0-11 år) uden deres egen seng. Prisen er totalprisen for to B-klasse kahytter.