Kahytter

Kahytter på M/S Silja Serenade

Færgerute: Stockholm – Helsingfors

Bestil online eller udfyld en formular
 
 
Executive Suite  - Silja serenade

  

  

Executive Suite

Luksuriøse og lyse 75 m2 store suiter på dæk 11. Elegant indrettet stue. Suiten har et soveværelse med dobbeltseng, fladskærms-tv, cd-afspiller, radio, bar og privat spa med dertilhørende sauna. Roomservice og den lækre Bon Vivant-morgenmad er inkluderet i prisen. Morgenmad kan bestilles til kahytten. Gratis adgang til spa-afdelingen Sunflower Oasis. En eksklusiv separat Commodore Lounge med egen bar og sauna. Gratis eftermiddagskaffe / the med snacks. Mulighed for at leje film og spil til Xbox. Gratis aviser. Commodore-værtinden står til fri rådighed, blandt andet ved bordbestilling.

» Se større billede

 
 
commodore - Silja Serenade    

Commodore

Dejligt rummelige kahytter på ca. 25 m2 til 1-2 personer på dæk 10 og 11. Kahytterne har dobbeltseng og en sofa, der fungerer som seng for 1-2 børn. Kahytterne uden balkon har brusekabine, mens kahytterne med balkon har badekar. Der er en dobbeltseng, der kan adskilles. Kahytterne har desuden fladskærms-tv, buksepresse, badekåbe og tøfler. Bon Vivant-morgenmad, forfriskninger, roomservice og frugt er ligeledes inkluderet. Morgenmad kan bestilles til kahytten. Commodore Loungen har sin egen bar og sauna, og er åben fra 7-9.30, samt 14-18. Mulighed for at leje film og Xbox-spil. Commodore-værtinden står til fri rådighed, blandt andet ved bordbestilling. Silja Line byder på snacks, the og kaffe, samt gratis aviser og tidsskrifter.

» Se større billede

 
 
Familie Kahyt - Silja Serenade    

Familie

Kahyt (14-18m2) på dæk 11 for op til 5 personer, hvoraf mindst to af disse er børn. Denne kahyt er beregnet til børnefamilier. Kahytterne har fire senge og en sovesofa, tv, Xbox (leje koster 10 Eur, og inkluderer gamepad eller et spil) samt køleskab. Morgenmad er ikke inkluderet.

» Se større billede

 
 
familie-muminkahyt-tallink    

Familie Mumin

Familiekahyt med mumin tema (14-18 m2). Familiekahytten er fornyet med nyt herligst mønster af mumin troldene. Samtlige kahytter har vindue mod promenaden og tiltaler de yngre rejsende. 

» Se større billede

 
 
Deluxe - Silja Serenade    

DeLuxe

En lækker og rummelig 14m2 kahyt til 1-2 personer på dæk 11. Smuk udsigt over promenaden eller havet. Kahytterne har dobbeltseng, fladskærms-tv og buksepresse. Morgenmad og forfriskninger er inkluderet. I kahytter med havudsigt er der mulighed for ekstra seng til et barn under 12 år.

» Se større billede

 
A-kahyt - Silja Serenade    

A

En rummelig 11m2 stor kahyt med havudsigt for 2-4 personer. Kahytterne ligger på dæk 5 samt 8-11. De nederste senge kan laves om til en dobbeltseng. Handicap-kahytterne er på dæk 8. Der findes også kahytter til passagerer med kæledyr.

» Se større billede

 
 
Promenade - Silja Serenade    

Promenade

Kvalitets-kahyt på 11m2 for 2-4 personer med udsigt over promenaden. De nederste senge kan laves om til dobbeltsenge. Kahytterne er på dæk 8 til 11. Der findes også handicap-kahytter samt specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 
 
B-kahyt - Silja Serenade    

B

Komfortabel 11m2 stor indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 5, samt 9 til 11. Nogle kahytter har køjesenge. Der er ligeledes kahytter til passagerer med kæledyr, samt specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 
 
C-kahyt - Silja serenade    

C

11m2 stor indvendig kahyt for 2-4 personer på dæk 2. Nogle kahytter har køjesenge. Der er ligeledes specielle kahytter til allergikere.

» Se større billede

 

Alle kahytter på Silja Serenade indeholder:

– Garderobeskabe
– Aircondition
– Brusebad
– Toilet
– Hårtørrer
– Radio med automatisk opvæknings-funktion samt telefon (*ikke i B- og C-klasse).

To af sengene er underkøjer (bortset fra et fåtal i B- og C-klasse). Alle kahytter på skibet er røgfrie. Af sikkerhedsmæssige årsager er rygning kun tilladt i de afmærkede områder for rygere. Disse områder er markeret som “rygeområder”, og støder op til elevatorerne på dæk 6 samt 8-11.

Nederst på siden kan du se information om special kahytter for allergikere, kæledyr og handicap

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Special kahytter

Allergi
Allergi-kahytter for 2-4 personer (i B-klasse dog kun for to personer). Indrettet med materialer egnet til allergikere. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (promenade eller b-klasse).

Kæledyr
Kahytter for 2-4 personer med kæledyr. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (A-, B, eller C-klasse).

Handicapkahyt
En rummelig 14m2 handicapvenlig kahyt for 2-3 personer på dæk 8. Pris i forhold til valgte kahyt-klasse (A eller promenade-klasse).