Mad & Drikke

Restaurant, mad og drikke på M/S Silja Symphony

Færgerute: Stockholm – Helsingfors

Lækre smagsoplevelser tilberedt af mesterkokke. Bestil mad sammen med din booking og spar op til 10%. Silja Serenade tilbyder et bredt udvalg af mad. Uanset om du vælger den klassiske buffet, a la carte eller små tapas retter, er maden af højeste kvalitet, og alle er sikret en god smagsoplevelse.

Tavolata på Silja Serenade

    

Tavolàta – italiensk restaurant

Her får du det bedste mad og vin fra Italien. Nyd moderne smag og friske råvarer.  Forret fra SEK 74,- Hovedret fra SEK 186,- Dessert fra SEK 56,- Vi tager forbehold for prisændringer. Bestil din bordreservation sammen med din booking.

     
Grande buffet  

Grande Buffet

Alt hvad hjertet begærer. Varme og kolde retter og forskellige desserter. Børn op til 5 år spiser gratis, når de ledsages af en betalende voksen. 

Se priserne
     
bon-vivant på Silja serenade  

Bon Vivant vin og shop

Her serveres det absolut bedste mad, hvor mad og vin supplerer hinanden. Menuen følger årstiderne og aktuelle temaer. ved siden af er der en ekslusiv vinshop med kvalitetsvine og champagner.

     
happy-lobster silja Serenade  

Happy Lobster

Østersøens fisk og skaldyrs restaurant. Nyd havets lækkerier og delikatesser imens du nyder havudsigten. Ingredienserne er friske og menuen skifter dagligt. Reservation af bord og bestilling foretages ombord på skibet.

     
el-capitan  

El Capitán

Det er en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde dejlige grillretter, der passer til alle aldre og smag. I midten af restauranten er der en grill, der er designet til at forberede lækre kød, fjerkræ, grøntsager og delikatesser. Reservation af bord og bestilling foretages ombord.

     
atlantis silja serenade  

Atlantis Palace

Underholdning i dans og show med internationale danseorkestre. Læn dig tilbage og bliv underholdt, eller slå dig løs på dansegulvet! Mulighederne er mange, og underholdning garanteret! Ligger i på dæk 7 og 8

 
old-port-pub silja serenade  

Old Port Pub

På pubben finder du et bredt udvalg af øl og cider eller whikey. Underholdning med trubadurmusik og udsigt over havet. Der findes næppe noget bedre sted at nyde en kold forfriskning.

 
casino og just bar silja serenade  

Casiono & Just Bar

Prøv lykken på kasionets roulette, poler eller spilleautomater. En oplevelse af forskellige spil og vinder glæde (forhåbenligt!). Du kan også nyde en drink imens.

 
promade-bar silja serenade  

Promenade bar

Et ideelt sted for en afslappet atmosfære med gode venner. Tag en drink inden du skal til middag.

     
new-york-club-lounge silja serenade  

New York Club & Lounge

Der er plads til både drinks og coctails a la Sex and the City. Syng karaoke før New York Club skydes i gang med den nyeste club musik. Loungen kan også bestilles til private arrangementer eller grupper.