Underholdning

Langs promenaden på Silja Symphony

På Silja Symphony starter storbyferien allerede når du træder ombord på skibet. Når du går langs promenaden, føles det som at være i en storby i Europa; du kan shoppe, nyde lækre tapas, og nyde et glas vin i vinbaren.

 


Tavolata på Silja Serenade

  

Lækre smagsoplevelser tilberedt af mesterkokke

Restaurant-komplekset på Silja Symphony tilbyder delikatesser for alle smagsløg. Prøv for eksempel Bon Vivants imponerende retter, som nydes med alle sanser, Happy Lobster med den berømte skaldyrs-platte eller El Capitáns udsøgte kødspyd”Kaptajnens sværd”.

Eller hvorfor ikke spise i Silja Buffét-restauranten, der byder på blandt andet rejer, delikatesser fra havet samt et bredt udvalg af tapas. Det er bestemt et besøg værd. Vinen serveres i en flaske til bordet.

Den nye restaurant Mundo ligger langs Promenaden og tilbyder et hurtigt og nemt måltid efter devicen quick & easy mad. Morgenmad, frokost og natmad foregår på Mundo ved selvbetjening, mens middagsmaden bliver serveret ved bordet.

 
promade-bar silja serenade  

En fremragende shoppinggade

Silja Symphonys Promenade er enhver shoppers paradis. Med et stort udvalg af parfumer, hudplejeprodukter, designertøj og meget mere, kan alle shoppinggener med garanti tilfredsstilles. Og med markant billigere priser til søs i forhold til på land, er der masser af penge at spare ved at shoppe på Promenaden!

På dæk 6 er der endnu flere forretninger: i Tax Free Market er der et bredt udvalg af drikkevarer og slik, samt mulighed for at købe gaver med hjem. Promenadens nyeste forretning Gifts and Toys er et slaraffenland uden lige! Sortimentet består blandt andet af de nyeste spil, film, børnerøj samt masser af legetøj. Glem heller ikke Trend Shoppen og Fashion som også ligger langs Promenaden.

 
sunflower oasis  

Sunflower Oasis

I Sunflower Oasis kan du læne dig tilbage og nyde den afslappende atmosfære.

Du finder Spa Sunflower Oasis på dæk 12.

   
victoria_starlight_Palace

Spektakulære midnatsshows!

Vores spektakulære midnatsshows garanterer god underholdning på både ud- og hjemrejse!

 
 

Underholdningskalenderen