Siddepladser

Siddepladser M/S Superstar

Færgerute: Helsingfors – Tallinn

Business Lounge

Den komfortable Business Lounge gør overfarten luksuriøs. Det fornemme Business Lounge er placeret i midten af skibet, på 6. dæk, og har plads til 141 passagerer. Under overfarten kan du forberede dit møde eller bare slappe af og nyde turen. Der er en trådløs internetforbindelse. Business Lounge billetten er inklusiv mad og drikke samt dagens avis.

I samarbejde med BNS (Baltic News Service, http://www.bns.ee/), det største nyhedsbureau i de baltiske stater, tilbyder vi vores Business Lounge kunder mulighed for at læse online nyheder om BNS gratis. BNS tilbyder en bred vifte af nyheder om økonomi, politik, kultur og sport på engelsk, estisk og russisk.

Se større billede

 

Star Class

Det tager kun to timer at komme fra Helsinki Länsisatama havn til Tallinn’s D-terminal eller vice versa. På turen kan du spise på restaurant, shoppe eller bare nyde den smukke kystnatur. Du kan også bestille en kahyt for disse to timer for yderligere omkostninger. Flere afgange på en dag bringer fleksibilitet til at rejse: du kan vælge hvilken slags cruise du ønsker: rute tur, dags krydstogt eller en hotel tur.