For børn

Underholdning for børn på M/S Victoria

Færgerute: Stockholm – Tallinn

 

playroom_victoria

  

Børnenes sommer ombord

Om sommeren forvandler vi konferencerummet til legeplads for det yngre publikum – Summer Center. Overlad de 7-14-årige i trygge hænder, så I får tid til at tage hånd om jer selv. Hele dagen er der karaoke, MTV, disco og massevis af andre aktiviteter. Der arrangeres også besøg på broen, tur bagom kulisserne og fødselsdage. På M / S Victoria har også et specielt stort legerum, som er skabt af kunstneren Ilon Wikland, der illustrerede de fleste af Astrid Lindgrens vidunderlige historier. Ilon Wikland er også skibets gudmoder.

I legerummet findes bl. a.:
– Klatrevæg
– Alpinvæg
– Store, bløde legeklodser
– Hinkemåtte
– Store brætspil
– Legeslot

 
Silja Land  

Masser af sjov ombord for alle børn

Tag dine børn med på en rejse ombord til Tallinn. Der er masser at lave for både små og og store børn.

Ombord på vores Tallinn-både arrangerer vore MiniCruiseværter leg og spil for alle børn. Boldhavet er klart et populært sted for alle børn. I A la carte, er der særlige børnemenuer, så alle kan nyde en stille, hyggelig tid sammen. Buffeten er populær hos alle børn – især alle de dejlige desserter er et hit! Spabadet på Tallinn bådene har også en tendens til at være meget populær!

De større børn har også nok at se til på overfarten. Nyde de mange shows, synge karaoke, tage på disco med vores specielle DJ.