Underholdning for voksne

Underholdning på M/S Victoria

Færgerute: Stockholm – Tallinn

 
 

Starlight Palace

I Starlight Palace kan du nyde dans og uforglemmelig underholdning. Et af MiniCruisernes absolutte højdepunker er det natlige show, der omfatter Estlands bedste kunstnere og dansere.

I forbindelse med natklubben ligger Casino, hvor du kan teste dit held på spilleautomater eller roulette. Der er 1030 pladser.

 

Aluminium Disco

Jer som er unge i sindet kommer til at nyde at være på Aluminium-disco, hvor alle de hedeste hits bliver spillet. I dagtimerne fungerer discoet som sportsbar og her kan man se på sportsbegivenheder. Her findes 200 pladser.

 

Pub

Hvis du ønsker at tilbringe aftenen i hyggeligt samvær med din venner er pubben det helt rigtige sted at mødes. Pubben har ialt 176 pladser.

 

Aperitif Bar

På syvende dæk finder du den elegante Aperitif Bar, hvor det er det perfekte sted at nyde en aperitif inden middagen. Her er plads til 28 personer.

 
Underholdningen på præcis din afgang kan du læse mere om på vores svenske søstersides detaljerede Underholdningskalender. På vores svenske søsterside kan du ligeledes se hvilket kryssningstema der er lige nu på Victoria