Minicruise/m. fly til herlige Helsinki og Stockholm

Minicruise til herlige Helsinki

Fly, hotel og kahyt | 4 dage

Stockholm til Helsinki med Tallink Silja Line - Travelnorth - en del af Ruby Rejser

Du starter med at udforske den hyggelige svenske hovedstad, hvor du har en overnatning på hotel. Ombord på Tallink Silja Line sætter du kursen mod øst. Helsinki – også kaldet Helsingfors – der er smukt beliggende i den finske bugt. Finlands hovedstad tilbyder en charmerende blanding af storby og natur, og der er et hav af kulturelle seværdigheder. 


Pris fra DKK 2.698,- per person

Gælder ved to voksne og tager udgangspunkt i sommer og efterår.

Kontakt os for pris

Prisen inkluderer:

 • – Fly København-Arlanda inkl. håndbagage (8 kg) og indchecket bagage (23 kg)
 • – En overnatning på hotel i Stockholm
 • – Krydstogt Stockholm-Helsinki-Stockholm
 • – ca 6 timer til oplevelse i Helsinki
 • – To overnatninger i kahyt/standard værelse (se kahyttyper herover)
 • – 3 x morgenbuffet
 

Mulige tilkøb:

 • – Fly Billund-Arlanda t/r: 500 DKK per person
 • – 2x aftenbuffet på krydstogt: 654 DKK per person
 

Prisen inkluderer ikke:

 • – Transfer til/fra lufthavn og havne
 • – Måltider der ikke er nævnt 
 

Fly information:

 • – Fra København/Billund til Stockholm om eftermiddagen
 • – Fra Stockholm til København/Billund eftermiddag eller aften
 • – Flytider bliver først bekræftet ved bestilling
 

Mulige afrejsedatoer fra maj til september

 

Sejlrute

Stockholm til Helsinki krydstogt med Tallink Silja Line - Ruby Rejser

Dagsprogram for rejsen

 

Dag 1: Udforsk hyggelige Stockholm
Du flyver fra København eller Billund fredag og lander i Stockholms lufthavn, Arlanda, lidt over en time efter. Herfra er transfer til hotellet på egen hånd via enten flybus, taxa eller Arlanda Express. Du vil bo på et fint hotel centralt beliggende i Stockholm og der kan checkes ind fra kl. 15.00. Herefter er resten af dagen til fri disposition.

Da du bor midt i Stockholms centrum, har du det perfekte udgangspunkt til at udforske hovedstaden, der med sine mange museer, gallerier, butikker og restauranter har skøn storbystemning fyldt med kultur. Du kan eksempelvis besøge Vasa Museet med verdens eneste bevarede skib fra det 17. århundrede, eller Gamla stan, der er et historisk område med masser attraktioner, seværdigheder og caféer. Udforsk denne interessante by, der også er kendt som Nordens Venedig.

 

Dag 2: Kursen sættes mod Helsinki
Du kan om morgenen nyde en lækker morgenmadsbuffet på hotellet, hvorefter der er check-ud ca. kl. 12.00. Du er velkommen til at opbevare bagagen på hotellet, imens du udforsker byen. 
Kl. 16.45 stævner du ud fra Stockholm med et af Tallink Silja Lines skibe – enten skibet M/S Silja Serenade eller M/S Silja Symphony. Ombord er der flere aktivitetsmuligheder, og du kan f.eks. nyde en lækker middag i en af de mange restauranter eller lade dig underholde i en af barerne eller i skibets kasino. Der er en masse at lave for både børn og voksne.

 

Dag 3: På opdagelse i Helsinki
Søndag ankommer du til Helsinki kl. 09.55. Start dagen med at nyde morgenbuffet ombord på skibet, og bliv klar til en dag spækket med oplevelser. Med ca. 6 timer i land er der god tid til at udforske de populære kunstmuseer eller shop amok i de mange butikker, der gør byen til et vaskeægte shopping-paradis. Er du ikke bange for højder, kan du tage en tur i det såkaldte ”skywheel”, der giver dig en fantastisk udsigt over Helsinkis hustage og den flotte natur i bugten, som byen ligger i. Du kan også tage på byvandring og nyde den smukke arkitektur, der kan spores helt tilbage til1800-tallet.

Rejser du med børn eller andre barnlige sjæle, vil det måske være en idé at besøge forlystelsesparken Linnanmäki eller Helsinkis Zoo, der er en af de ældste i verden og har ca. 200 forskellige dyr lige fra arktisk tundra til tropisk regnskov. Byen har samtidig en overflod af restauranter med både finske og internationale specialiteter, så der er noget for enhver smag. Du stævner ud fra Helsinki kl. 17.00.

 

Dag 4: Kursen er sat mod Stockholm
Du ankommer til Stockholm kl. 09.30. Om mandagen kan du nyde en afslappende morgenmad ombord på skibet, inden du går fra borde. Du flyver fra Stockholm mod København eller Billund om eftermiddagen/aftenen.

Bestil din rejse online her (via Travelnorth)

Kahytter og skibe

Skibene M/S Silja Serenade og M/S Silja Symphony
Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser, og ombord kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer, og der er utvivlsomt fornøjelser for hele familien. Om aftenen kan du nyde musik, der byder på alt fra glade dansebands og natclub-musik. Du har også mulighed for at tage med til et underholdningsshow. Shopping er en naturlig del af rejsen, og du kan finde et godt udvalg af kosmetik, gaver, nye trends og design til gode priser. Har du brug for afslapning, kan du forkæle dig selv med en spa-behandling som opladning til storbyferien. Ombord kan du indkvarteres i enten en indvendig eller en udvendig kahyt.

 • Indvendige kahytter: Kahytter uden vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8 m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.
 • Udvendige kahytter: Kahytter med vindue med plads til 1-4 personer. Kahytterne er ca. 8m2 store og udstyrede med garderobe, to seperate senge, bruser og wc samt tv.
Bestil din rejse online her (via Travelnorth)

 

Rejsen er lavet i samarbejde med Travelnorth – en del af Ruby Rejser.

Stockholm til Helsinki med Tallink Silja Line - Travelnorth - en del af Ruby Rejser