Østersøen rundrejse

Besøg tre hovedstæder i Baltikum

Oplev Stockholm, Tallinn og Helsinki | 5 dage

Konference til Åbo/Turko med Tallink.dk
Besøg tre hovedstæder på et Cruise: Stockholm - Tallinn - Helsingfors - Stockholm

Besøg triangelet på ét cruise med Tallink Silja Line. En spændende rejse i grænseland mellem øst og vest. Vælge selv om du vil afsted med eller uden bil og om du vil forlænge rejsen med ekstra nætter i byerne. Und dig selv en anderledes storbyferie!


Fra DKK 6.598,- for to personer med bil
Fra DKK 5.798,- for to personer uden bil

 

Inkluderer: 

To nætter ombord i indvendig dobbelt-kahyt med (også muligt uden) bil 
Sejlads fra Tallinn til Helsinki
En nat i Tallinn på Tallink City Hotel (eller lignende hotel) inkl morgenmad
En nat i Helsinki på Sokos Hotel President (eller lignende hotel)i Helsingfors inkl. morgenmad

 

Der er mulighed for tilkøb af udvendig kahyt 
Det er mulighed for at forlænge rejsen med ekstra nætter i både Stockholm, Tallinn & Helsingfors

Ja, tak. Send mig et tilbud på en rundrejse

Rejseplanen for rundrejsen 

 

Rejse til Tallinn med cruise og hotel |Tallink Silja LineDag 1: Rejse fra Stockholm til Tallinn. 

Skibet hedder Baltic Queen eller Victoria. I sejler ca. kl. 17.30 fra Stockholm og har en indvendig dobbelt kahyt over bildæk inkl. en bil. Det er muligt at opgradere kahytten til en udvendig eller Delux, hvor der er vindue. Det er også muligt at tilkøbe madkupon og sparer op til 10% ved forhåndsbestilling.

 

Dag 2: En nat i Tallinn. 

Du ankommer til Tallinn ca. kl. 10. I har en overnatning i dobbelt værelse på hotel Tallink City Hotel (eller lignende hotel). Resten af
dagen er der tid til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Hyggelige caféer i Tallinn Estland |Tallink Silja LineMasser af middelalderbygninger, hygger caféer og spændende historie præger byen.

 

Dag 3: Færge fra Tallinn til Helsinki

Efter en god morgenmad på hotellet, så sejler I til Helsinki. Det tager ca. to timer af sejle fra Tallinn til Helsinki og I sejler ca. kl. 12.30. Der er tid til at i kan tage tingene i jeres eget tempo. Den smukke og historiske Helsinki katedral er et must-see. Besøg f.eks. Temppeliaukio kirken der er hugget ud af en bjergside eller gå en tur rundt i byen og nyd stemningen. Du overnatter på Sokos Hotel
Tallinn middelalder marked |Tallink Silja LinePresident (eller lignende hotel) i dobbeltværelse.

 

Dag 4: Cruise fra Helsinki til Stockholm

Efter morgenmaden kan du tage på sightseeing eller måske shopping i Helsinki. I aften kl. 17 sejler du retur til Stockholm i en indvendig dobbelt kahyt over bildæk inkl. en bil.  
Skibet hedder enten: Silja Symphony eller Silja Serenade

 

Dag 5: Ankomst til Stockholm om morgenen 

Helsinki minicruise med Tallink Silja LineDu ankommer til Stockholm ca. kl. 10 om morgenen. Du kan herfra kører i bil tilbage til Danmark eller måske tage en nat i Stockholm for at opleve byen. Det er også muligt at flyve til/fra Arlanda lufthavn i Stockholm (ikke inkluderet) 

 

Ja, tak. Send mig et tilbud på en rundrejse 

 


Oplevelser i de tre byer

Oplev Stockholm på cruise

Oplevelser i Stockholm

Smukke Stockholm er fyldt af liv, design og internationale tendenser. Her finder du museer, gallerier, restauranter, butikker, barer og indkøbscentre.  I hjertet af byen er Gamla stan med smalle gader, særegne butikker og nogle af de bedste restauranter.

Flere oplevelser i Stockholm

 

 

Oplev Tallinn på cruise

Oplevelser i Tallinn

Tallinn er fuld af overraskelser. Den estiske hovedstad imponerer med udsøgte restauranter, historiske skatte og et spændende natteliv. Mød spor af middelalderlige og hansakultur og den estiske farverige historie. Her finder du fremragende museer, kunst- og design gallerier.

Flere oplevelser i Tallinn

 

Oplev Helsinki på cruise

Oplevelser i Helsinki

Dejlige Helsinki (!) Den hvide by ved havet er en fascinerende metropol, der er kendt for sin rige historie, stilfulde design og arkitektur. Byen byder på kontinental, nordisk, øst-europæisk og finsk kultur  på samme tid, og har noget for enhver smag.  Shopping, gode madoplevelser og nye indtryk.

Flere oplevelser i Helsinki


 


Underholdning ombord på Tallink.dkOplevelser på Tallink Silja Line

Ombord på Tallink Siljas flotte skib kommer du hurtig i god stemning. Skibene har flere restauranter og hyggelige caféer. Om aftenen finder du tonen i baren.

Shopping er en naturlig del af rejsen. Her er kosmetik, gaver, trend og design til gode priser. Eller hvad med at forkæle dig selv med en afslappende spa-behandling som opladning til storbyferien…

Informationer omkring skibet