Tallink Silja Line er en del af Travelnorth – der også er agent for Hurtigruten i Norge, der tilbyder sejlads langs den smukke norske kyst og helt ind i de verdensberømte fjorde – som f.eks Geirangerfjorden. Rejsen starter som regel i Bergen eller Kirkenes og tager mellem 6-12 dage. Hurtigruten explorer er hurtigrutens ekspeditionsskib og tilbyder mulighed for at opleve bl.a. Antarktis, Grønland og Island.

Travelnorth deler lokaler med Seatravel – der udlejer sejlbåde og kanalbåde i hele verden – specielt målrettet det kvalitetsbevidste skandinaviske marked.

På en sejlferie har man mulighed for at leje sejlbåd i “næsten” hele Verden eller flodbåd i Europa. Alle Seatravels både er nyere modeller og der er stor udskiftning i flåden – dermed kan Seatravel altid tilbyde både som er under 1 år gammel og nyere. Bådene som sejler på de Europæiske floder og kanaler er helt specielle både. Der er god plads ombord til 4-12 personer – alt efter model og type – og motoren er droslet ned, således at alle kan sejle en flodbåd – uanset tidligere erfaring.

Seatravel har en norsk hjemmeside – www.sea-travel.no – der fokuserer på nordmænd der gerne vil leie seilbåt i kroatia, eller leie seilbåt i hellas & eller i Karibien. Seatravel tilbyder også ferie i kanalbåt og kanalferie – især til Frankrike og England.

For deres svenske kunder, kan Seatravel byde indenfor på www.sea-travel.se – her kan man hyra kanalbåt i frankrike eller england. Selvfølgelig kan man også hyra segelbåt i dra på segelsemester.

Som noget helt nyt har Seatravel netop udviklet en engelsk hjemmes side med fokus på yacht charter og riverboat holidays.