Minicruise til Åbo (Turko) (dag)

Stockholm – Åbo,  dag afgang (23 timer)

Fra priser på et minicruise til Åbo (dag) med Tallink Silja Line

Lav din booking online her: 
Vejledning for bestilling: Klik på “23 H – cruise” og “morning” og vælg så kahytstype.
Bemærk der er ingen timer i land på dagssejladsen til Åbo.

Book rejsen online her

 

kahyt-kategori

Frapris SEK / kahyt 2019

 
Vinter 
(1.1 – 31-6)
Høj
sommer
(1.7)
Efterår/vinter 
(1.8 – 21.12)
E fra 140 fra 280 fra 140
B fra 200 fra 320 fra 200
A / A-Premium* fra 280 fra 440 fra 280
Family fra 640 fra 550 fra 640
De Luxe* fra 1120 fra 1800 fra 1120
Suite* fra 1780 fra 2610  fra 1780
Executive* fra 2010 fra 2840 fra 2010
* A premium, Deluxe og suiter er med specialmorgenmad
Bemærk at disse priser er fra-priser

 

 

Kahytter på M/S Galaxy

Færgerute: Stockholm - Åbo (Turku)

Alle kahytter findes over bildækket og har LCD-TV. Når du ønsker at forkæle dig selv, vælger du Deluxe eller Suite, prisen inkluderer bl.a.speciel morgenmad i Grill House på natturen.

[button color="color" size="small" url="http://www.tallink.dk/kontakt/online-booking/" ] Bestil online eller udfyld en formular [/button]

 
E-cabin_Tallink    

E-klasse

Indvendige økonomi hytter til to eller fire personer. Kahytterne er udstyret med bad, toilet og LCD-tv. Kahytterne ligger under diskoteket, så visse støjgener kan forekomme.

Se større billede

 
Galaxy-b-kahyt    

B-klasse

Indvendige kahytter til to eller fire personer på dæk 5, 8 og 9. Kahytterne er udstyret med bad og toilet. Kahytter med laminatgulve findes også.

Se større billede

 
Galaxy-a-kahyt    

A-klasse

Kahytter til to eller fire personer med vindue på dæk 5, 8 og 9. Kahytter til 4 personer er beliggende på dæk 5. Kahytterne er udstyret med bad og toilet. Handicapvenlige kahytter findes på dæk 5.

Se større billede

 
Galaxy-a-premium

  

  

A-premium (dobbeltseng)

Kahytter for 2 personer med vindue på dæk 8 og 9. Kahytterne er udstyrede med dobbeltseng, bad og wc.

Se større billede

 
galaxy-family familiekahyt    

Familie

Alle familie kahytter har vindue. 4-personers kahytter er for fire personers familier (mindst to børn), 6-personers kahytter er for mindst fem personer (mindst to børn) og 8-personers kahytter er for mindst seks personer, herunder mindst fire børn. Kahytterne findes på dæk 5. Kahytterne har toilet, bad og LCD TV.

Se større billede

 
Galaxy-delux    

De Luxe

Stor kahyt til 2 personer på dæk 8 og 9. Kahytterne er udstyret med dobbelt bruser og toilet, hårtørrer, LCD TV, telefon og køleskab med forfriskninger. Grill House's særlige morgenmad er inkluderet i kahyttens pris på natturen.

Se større billede

 
Galaxy-suite    

Suite

Stor kahyt til 2 personer på dæk 8 og 9, som har et separat soveværelse med dobbeltseng (kan ikke trækkes fra hinanden). Kahytterne er udstyret med sofa, LCD TV, bad og toilet, hårtørrer og køleskab med forfriskninger. Grill House's særlige morgenmad er inkluderet i kahyttens pris på natturen.

Se større billede

 
Galaxy-Executive-Suite-med-balkon    

Suite med balkon

Stor kahyt med balkon til 2 personer på dæk 9. Kahytterne er udstyret med dobbeltseng (kan ikke trækkes fra hinanden), opholdsområde, bad og toilet, hårtørrer, LCD TV, telefon og køleskab med forfriskninger. Grill House's særlige morgenmad er inkluderet i kahyttens pris på natturen.

Se større billede

Om Åbo

aabo-aaland Tallink Silja LineÅbo er byen der bevæger sig fra middelalder til moderne tid. Åbo – også kaldt Turku – er Finlands femte største by. Bygningerne, som afkanter gaderne, fremhæver stilarter fra forskellige årtier og gør byens storslåede historie håndgribelig.

En dagssejlads på et minicruise til Åbo betyder at du rejser om morgenen kl. 7.10 fra Stockholm og ankommer kl. 19.15 lokal tid. Du har kun en time i Åbo, da skibet sejler retur igen kl. 20.15 og ankommer til Stockholm næste morgen kl. 06.10 lokal tid.

Seværdigheder i Åbo

 

MS Baltic Princess

baltic_princess_silja

M/S Baltic Princess sejler nu på samme rute som søsterskibet MS Galaxy fra Stockholm til Åbo (Turko). MS Baltic Princess er et meget moderne, charmerende og personligt fartøj, som gør ruten igennem Skærgåden til et uforglemmeligt minde.

Læs mere om skibet