Underholdning for børn / unge

Underholdning for børn på M/S Silja Serenade

Færgerute: Stockholm – Helsingfors

Børn og unge er vigtige gæster for Silja Line, og vi gør alt i vores magt for at få dem til at trives. Derfor er det også naturligt at vi lyttede til deres ideer da vi renoverede skibet.

_________________________________________________________________________________

 
Silja Land

  

Silja Land

Træd ind i Silja landet gennem blækspruttens tentakler. Børnenes legerum byder på masser af underholdning, blandt andet spil, legetøj, tuscher og malebøger, og selvfølgelig en masse nye legekammerater. Du kan også hele tiden holde dig opdateret på, hvilke aktiviteter der er for børnene i Silja Land. I skolernes ferier og andre ferieperioder, har vi desuden yderligere aktiviteter for børnene ombord, blandt andet: sport, børneteater, teaterforestillinger, ansigtsmaling og skattejagt.

 
Meet Harry the Seal  

Chill Lounge

Chill Loungen blevet lavet om til PlayStation Lounge, hvor børn og unge i alle aldre kan underholde sig med PlayStation 3 og PSP Slim & Lite-spil. Kom og prøv! Det koster ikke noget at spille PlayStation-spil, og loungen er åben hver dag i flg. tider:

Silja Serenade kl: 15.30-22.30 lokal tid

 

Shopping med børn

 

Shopping med børnene

Kids and Toys på dæk 7 tilbyder vi blandt andet tøj til børn samt legetøj som Lego, Buragobiler og Barbie dukker, som også egner sig godt som gave.
I Parfumeforretningen findes masser af trendy makeup-produkter og dufte, som også teenage-piger vil kunne lide.
Tax Free Market er et sandt slikparadis med en masse slik, som ikke kan findes på land.

 
 
sunflower oasis  

Vandlandet Sunflower Oasis

For familiens badeentusiaster er Sunflower Oasis lidt af et vandparadis med både sauna og vandrutschebane. Så husk badetøjet!

 
familie-muminkahyt-tallink  

Hvilken kahyt skal vi vælge?

Familier kan frit vælge mellem alle kahytter, lige fra C-klassen til den eksklusive Commodore-klasse. Mange børn er helt vilde med Promenade-kahytterne med udsigt til den livlige gågade. Hvis du rejser med små børn kan du bestille en børneseng for børn op til tre år. Bestilling kan enten ske i skibets information, eller ved bestilling af turen. Større familier kan med fordel bestille en familie-kahyt for 2 voksne og op til 4 børn. Hvis der er allergikere i familien, anbefaler vi en af vores specielle allergikahytter.

Læs mere om kahytterne