Pirita Top Spa Hotel

Pirita Top Spa Hotel ***

Pirita Top Spa Hotel i Tallinn (1)

Hotellet ligger ved en smuk og populær strand og ca. 10 minutters kørsel fra Tallinns gamle bydel. Foran hotellet er en stor parkerings-plads (gratis for gæster) og der findes desuden gode busforbindelser til centrum af Tallinn.

 

cleopatra_bath_piritaPirita Top Spa er et spa-hotel, der tilbyder et bredt udvalg af helse-, skønheds- og wellness-tjenester og pakker. Brug af indendørs swimmingpool og sauna er gratis for hotellets gæster, uanset rum eller prisklasse. Hotellets restaurant Regatta med Seaside Lounge har en fantastisk panoramaudsigt over Tallinn-bugten på 5. sal.

Der er i alt 267 værelser på hotellet fordelt over tre etager. Vores Marine-class består af 129 værelser, herunder familieværelser, dobbelt deluxe-værelser og suiter. Fra Marine-class har du en smuk og storslået udsigt ud over havet. Vores Spa-class består af 138 værelser, blandt dem er komfortable enkelt- og dobbelt værelser for familier. Spa-class værelser har balkon, og fra disse har du udsigt til en rolig gade. Hotellet er også velegnet til handikappede og allergikere.

Hotellet er renoveret i 1999, 2002-2003 og 2007 og er en del af byens olympiske sejlsportscentrum. Det blev bygget til 1980’s sejlkonkurrencer i OL, som blev afholdt i Tallinn.

Afstand til:

– Færgehavn:     7 km
– Busstation:      6 km
– Togstation:      7 km
– Lufthavn:         7 km

Adresse:

Regati pst. 1, 11911 Tallinn, Estland
Tlf.:  +372 639 8600