Tallink Hotel Riga

Tallink Hotel Riga ****

Tallink Hotel Riga (1)Med sin fremragende beliggenhed i centrum af Riga, kan du hurtigt og bekvemt tage til de vigtigste indkøbscentre, seværdigheder og den Gamle bydel. Det ligger tæt på bl.a. Nationaloperaen, Frihedsmonumentet og det kreative kvarter Spikeri.

 

riga_reception1Dette er hotelkædens nyeste hotel – Tallink Hotel Riga med sit unikke design åbnede i 2010. Hotellet har 256 smukt og funktionelt indrettede værelser, der er designet til både forretnings- og ferierejsende. Også dette hotel har en skønhedssalon, hvor du kan forkæle dig selv med en behandling.

På hotellets restaurant Elements med i alt 140 pladser tilbydes unikke smagsoplevelser. Her kan du nyde sunde retter med lokale råvarer eller steaks, som du selv tilbereder på en lavasten. Café Balanss er det bedste valg, hvis du har kort tid til at spise. Vælg en let salat eller hjemmelavede tærter og en kop kaffe.

Hvis du vælger at bo på Tallink Hotel Riga eller at arrangere dine begivenheder her, er både du og dine gæster garanteret mindeværdige øjeblikke.

Konferencecenter: 
I konferencecenteret, som har en høj teknisk standard, kan man afholde konferencer og seminarer. Den største sal kan rumme op til 250 konferencegæster.

Afstand til:

– Færgehavn:     2 km
– Busstation:      800 m
– Togstation:      500 m
– Lufthavn:         15 km

Adresse:

24 Elizabetes, Riga LV-1050, Lettland
Tlf.: +371 6709 9760