Transport til Sverige

Transport til Sverige

Vi hjælper ikke med transport til/fra Danmark.
Se her eksempler på muligheder for at komme til Stockholm.

 

1. Fly til Stockholm fra Jylland og Sjælland

Der afgår fly direkte til Stockholm fra Kastrup Lufthavn. Her kan vi foreslå at flyve med f.eks. Norwegian eller SAS. Kommer du fra Jylland, skal du enten flyve fra Århus, Billund eller Aalborg, tage toget eller køre selv til København.

 

2. Tog til Stockholm fra KBH eller Kastrup lufthavn

Med SJ kan du rejse til Stockholm på ca. 5 timer, dog kører toget kun fra København H eller Kastrup Lufthavn. Prisen varierer alt efter tidspunkt på døgnet, klassen og, hvorvidt du vil have mulighed for at kunne ændre billetten eller ej. Det kan gøres ret billigt, hvis du er ikke ønsker at ændre billetten og f.eks. rejser på 2. klasse om morgenen. 

Bestil din togbillet til Stocholm her

 

3. Bus til Stockholm

Bus til København:

Bor du ikke i københavn, så kører både DSB og Flixbus fra Jylland til København. Flixbus kører til Valby st. og Kastrup Lufthavn. Skal du herfra til København H, kører der S-tog hvert 5. min. Vær opmærksom på at der findes forskellige rabatter med disse køremuligheder. DSB kører kun til Malmø og desværre ikke helt til Stockholm.

Bus til Stockholm fra KBH eller Kastrup lufthavn:

Med Swebus er det muligt at komme til Stockholm fra København og Kastrup Lufthavn. Det tager dog ca. 16 timer at komme frem, til gengæld er det billigt at rejse med bussen.

Bestil bus til Stockholm her

 

4. Kør selv til Stockholm

Fra København til Stockholm: det tager ca. 6½ time.
Fra Århus C til Stockhom: tager ca. 9 timer.

 

Obs! Transporten til Stockholm bestilles selv. Vi samarbejder ikke med nogen af disse transportfirmaer.