Oplev herlige Helsinki og Stockholm

Oplev herlige Helsinki og Stockholm

Kør-selv ferie & minicruise | 4 dage 

 

Du kører selv til Stockholm og har mulighed for at udforske byen og de mange seværdigheder på egen hånd. Det er både miniferien for dig som par, single eller med børn. I Helsinki har du flere timer, hvor du kan gå rundt og udforske byen.  

Børnenes storbyferie - kør-selv ferie med cruise til Helsinki | Tallink Silja Line

Utallige muligheder og oplevelser

Smukke Stockholm

Alle vores cruises rejser starter og slutter i Stockholm. Hvorfor ikke bruge rejsen til at blive ekstra kendt med seværdigheder såsom Slottet, Vasamuseet, Junibacken og Gröna Lund? En gåtur gennem Gamla Stan er en uforglemmelig oplevelse, her er det vigtigt ikke at have travlt. 

Herlige Helsinki

Helsingfors – eller Helsinki – er en guldgruppe for nye oplevelser. Det gælder om end det er på familieferie med børnene eller på get-a-way med kæresten. Tag børnene med i forlystelsesparken Borgbacken, besøg Tropicario dyrepark eller dyrene i Sea Life.

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille min ferie

Oplevelser for familien i Helsinki | Tallink Silja Line

 


Rejseplanen

Børneferie med cruise og hotel |Tallink Silja LineDag 1: Ankomst til Stockholm

I kører fra Danmark til Stockholm. Der er mange spændende ting at opleve i Stockholm, så du har ved ankomst tid til at udforske byen på egen hånd. I har en nat i Stockholm på Scandic Hotel Ariadne eller lignende hotel i dobbeltværelse inkl. morgenmad inden i næste morgen sejler mod Helsinki.

Læs mere om oplevelserne i Stockholm


Vasa Museet i StockholmDag 2: Minicruise fra Stockholm til Helsinki

Efter en lækker morgenmad på hotellet, så har du et par timer at opleve Stockholm i løbet af dagen. Du sejler fra Stockholm kl. 16.45. I har en indvendig dobbeltkahyt til 4 personer over bildæk, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. Tilkøb madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad t/r, og spar op til 10%. 

Dag 3: Helsinki med 7  timer på egen hånd 

Du ankommer om morgenen ca. kl. 10 til Helsinki – også kaldet Helsingfors. Herfra kan du Forlystelsespark i Helsinki |Tallink silja Linetage på opdagelse i den charmerende storby. Der er mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Efter en oplevelsesrig dag sejler du retur mod Stockholm ca. kl. 17. Du har den samme kahyt på hjemrejsen.

Læs mere om oplevelserne i Helsinki


Dag 4: Ankomst til Stockholm

Tallink Silja Serenade minicruiseOm morgenen ankommer du til Stockholm igen. Brug lidt ekstra tid i Stockholm eller tag en evt. en ekstra nat (ikke inkluderet) og ha’ tid til at finde en hyggelig café, hvor du kan spise en lækker frokost og slappe af inden køreturen tilbage til Danmark.

 

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille min familieferie

 


 

Skibene til Helsinki

serenade-tallink-silja

Skibet M/S Serenade

Silja Serenade er sammen med sit søsterskib Silja Symphony Østersøens sande perler, når det kommer til minicruises. Her finder du blandt andet Østersøens længste promenade; 140 meter med masser af butikker, barer og cafeer. Det er stedet hvor tingene sker og folk mødes. Hele familien trives ombord på Serenade med legerum, spa og underholdning.

Læs mere om skibet Serenade

symphony-Tallink-Silja

Skibet M/S Symphony

Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser. Silja Symphony har noget for hele familien. På dæk 7 finder du skibets egen hovedgade – promenaden – der er fyldt med lækre restauranter og butikker for enhver smag. Aftenene kan bruges på en af de mange barer og underholdning som live musik.

Læs mere om skibet Symphony

 

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille min familieferie

Praktisk information

Pris fra DKK 2.395,- per person

Prisen inkluderer:

  • – En nat på hotel i Stockholm inkl. morgenmad
  • – To nætter på krydstogtskib i indvendig B kahyt til 4 personer (over bildæk) 
  • – Ca. 7 timer i Helsingfors

 

Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue) – kontakt os for pris. 
Gælder for 2 voksne og 2 børn (under 12 år) og tager udgangspunkt i afrejse vinter/forår

Ja, tak! Jeg ønsker et tilbud på minikrydstogt

 

vasamuseet-stockholm