Krydstogt til herlige Helsinki og Stockholm

Oplev herlige Helsinki og Stockholm

Minicruise | 4 dage 

Børnenes storbyferie - kør-selv ferie med cruise til Helsinki | Tallink Silja Line

Oplev Sveriges metropol Stockholm og historiske Helsinki. Du starter med at udforske den hyggelige svenske hovedstad, hvor du har en overnatning på hotel inden du sætter kursen mod herlige Helsinki (Helsingfors). Finlands hovedstad tilbyder en charmerende blanding af storby og natur, og der er et hav af kulturelle seværdigheder, der bl.a. omfatter kunstmuseer, lækre restauranter og skønne shoppingmuligheder.


Pris fra DKK 2.395,- per person

 

Prisen inkluderer:

  • – En nat på hotel i Stockholm inkl. morgenmad
  • – To nætter på krydstogtskib i indvendig B kahyt til 4 personer (over bildæk) 
  • – Ca. 7 timer i Helsingfors

 

Gælder for 2 voksne og 2 børn (under 12 år) og tager udgangspunkt i afrejse vinter/forår.
Du har mulighed for at opgradere din kahyt til en udvendig (m/ vindue).

Ja, tak! Send mig et tilbud

Oplevelser for familien i Helsinki | Tallink Silja Line


Rejseplanen

Børneferie med cruise og hotel |Tallink Silja LineDag 1: Ankomst til Stockholm

I kører fra Danmark til Stockholm. Der er mange spændende ting at opleve i Stockholm, så du har ved ankomst tid til at udforske byen på egen hånd. I har en nat i Stockholm på Scandic Hotel Ariadne eller lignende hotel i dobbeltværelse inkl. morgenmad inden i næste morgen sejler mod Helsinki.

Læs mere om oplevelserne i Stockholm


Vasa Museet i StockholmDag 2: Minicruise fra Stockholm til Helsinki

Efter en lækker morgenmad på hotellet, så har du et par timer at opleve Stockholm i løbet af dagen. Du sejler fra Stockholm kl. 16.45. I har en indvendig dobbeltkahyt til 4 personer over bildæk, men ønsker du at opgraderer til en kahyt med vindue, så er det en mulighed. Tilkøb madkupon på forhånd, der gælder til morgenmad og aftensmad t/r, og spar op til 10%. 

Dag 3: Helsinki med 7  timer på egen hånd 

Du ankommer om morgenen ca. kl. 10 til Helsinki – også kaldet Helsingfors. Herfra kan du Forlystelsespark i Helsinki |Tallink silja Linetage på opdagelse i den charmerende storby. Der er mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Efter en oplevelsesrig dag sejler du retur mod Stockholm ca. kl. 17. Du har den samme kahyt på hjemrejsen.

Læs mere om oplevelserne i Helsinki


Dag 4: Ankomst til Stockholm

Tallink Silja Serenade minicruiseOm morgenen ankommer du til Stockholm igen. Brug lidt ekstra tid i Stockholm eller tag en evt. en ekstra nat (ikke inkluderet) og ha’ tid til at finde en hyggelig café, hvor du kan spise en lækker frokost og slappe af inden køreturen tilbage til Danmark.

 

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille min familieferie

 


Skibene til Helsinki

serenade-tallink-silja

Skibet M/S Serenade

Silja Serenade er sammen med sit søsterskib Silja Symphony Østersøens sande perler, når det kommer til minicruises. Her finder du blandt andet Østersøens længste promenade; 140 meter med masser af butikker, barer og cafeer. Det er stedet hvor tingene sker og folk mødes. Hele familien trives ombord på Serenade med legerum, spa og underholdning.

Læs mere om skibet Serenade

symphony-Tallink-Silja

Skibet M/S Symphony

Silja Symphony er sammen med søsterskibet Silja Serenade Østersøens ægte perler, når det kommer til krydstogtsoplevelser. Silja Symphony har noget for hele familien. På dæk 7 finder du skibets egen hovedgade – promenaden – der er fyldt med lækre restauranter og butikker for enhver smag. Aftenene kan bruges på en af de mange barer og underholdning som live musik.

Læs mere om skibet Symphony

 

Ja, tak! Send mig et tilbud

vasamuseet-stockholm